james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.880
- Πόντοι
- 10.395
From the new amateur movie clip in sirina ! Without condom , but with all tests ;)
Μεταξύ μας...σε εχει ξεκωλιάσει Έλενα, έτσι?
Ψωλαράς ο γαμιάς σου!! :-Ρ
From the new amateur movie clip in sirina ! Without condom , but with all tests ;)
Φίλε μου ο κουβάς χαλάει το πηγαδι δεν παθαίνει τιποτα ....και η γυναίκα είναι σαν το χταπόδι οσο το χτυπάς και το τρίβεις ασπρίζει και απλώνειΜεταξύ μας...σε εχει ξεκωλιάσει Έλενα, έτσι?
Λοιπόν... Θέλω ένα ζευγάρι μπότες BURTON (Ion Black/Red - Size 45(EU)), δέστρες DRAKE (King White/Green 2018) και μία σανίδα BURTON (Custom X Flying V Wide 1.63m)! Εντάξει Άγιε Βασ... Άγιε Βασίλη;;; Άγιε Βασίλη εσύ;;; Is this even the right section??? Πού βρίσκομαι;;;Ομορφα να περνατε ολοι
Mαλλον βρισκεσαι σε λαθος νημα γιαβρι μουΛοιπόν... Θέλω ένα ζευγάρι μπότες BURTON (Ion Black/Red - Size 45(EU)), δέστρες DRAKE (King White/Green 2018) και μία σανίδα BURTON (Custom X Flying V Wide 1.63m)! Εντάξει Άγιε Βασ... Άγιε Βασίλη;;; Άγιε Βασίλη εσύ;;; Is this even the right section??? Πού βρίσκομαι;;;
Φίλε μου ο κουβάς χαλάει το πηγαδι δεν παθαίνει τιποτα ....και η γυναίκα είναι σαν το χταπόδι οσο το χτυπάς και το τρίβεις ασπρίζει και απλώνει
Oντως υπεστην ενα ελαφρυ ξεκωλιασμα , καθως επισης και ξεμουνιασμα , αγαπητε συνκαυλιαρηΜεταξύ μας...σε εχει ξεκωλιάσει Έλενα, έτσι?
ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ??Μεταξύ μας, δεν είναι γυναικάρα.....
Ναι καλα καλα καλα....Αστο μπρο, δεν είναι για τα δόντια μας.
Χμ... Τώρα που λες... Δεν μοιάζεις και τόσο με τον Άγιο Βασίλη τελικά! Μάλλον θα είσαι το sexy ξωτικό που έχει στο εργαστήρι του για τις παραγγελίες... Να πάρει η ευχή... Το ήξερα... ΤΟ ΗΞΕΡΑ! Το ήξερα πως όλα αυτά που βλέπουμε στις ταινίες είναι μαλακίες! Δεν έχει καλικάντζαρους εκεί μέσα! Έχει πλάσματα σαν και την αφεντία σου! Ότι ήξερα και ότι πίστευα ως τώρα... Ήταν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ! (Η γη κάτω από τα πόδια του αρχίζει να τρέμει... "ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ", φώναξε καθώς βυθιζόταν στην άβυσσο...)Mαλλον βρισκεσαι σε λαθος νημα γιαβρι μου
Πρεπει να πας στο νημα του Αγιου Βασιλη και να στελεις πμ ... ;)
Προλαβαινεις νομιζω . Το <<Polar express>> δεν περασε ακομη...
ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ??
Οπως λεμε καργχιοληςΜεταξύ μας.
ΜΟΥΝΑΡΧΟΣ.
Οπως λεμε καργχιολης
Χμ... Τώρα που λες... Δεν μοιάζεις και τόσο με τον Άγιο Βασίλη τελικά! Μάλλον θα είσαι το sexy ξωτικό που έχει στο εργαστήρι του για τις παραγγελίες... Να πάρει η ευχή... Το ήξερα... ΤΟ ΗΞΕΡΑ! Το ήξερα πως όλα αυτά που βλέπουμε στις ταινίες είναι μαλακίες! Δεν έχει καλικάντζαρους εκεί μέσα! Έχει πλάσματα σαν και την αφεντία σου! Ότι ήξερα και ότι πίστευα ως τώρα... Ήταν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ! (Η γη κάτω από τα πόδια του αρχίζει να τρέμει... "ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ", φώναξε καθώς βυθιζόταν στην άβυσσο...)
Κοντευω .... ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ..ΕΚΕΙ.. ;) ;) (Αλλωστε εκει πανω , εχει πολυκοσμια)Είναι της συνομοταξίας του Ναυαρχος, ΚΑΥΛΑΡΧΟΣ , ΜΟΥΝΑΡΧΟΣ
Στα έχω πει κατ' ιδίαν τι είσαι, αλλά προσγειώσου στην πραγματικότητα, υπάρχουν καλύτερες με ομορφότερα κωλαράκια ;)ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ??
Στα έχω πει κατ' ιδίαν τι είσαι, αλλά προσγειώσου στην πραγματικότητα, υπάρχουν καλύτερες με ομορφότερα κωλαράκια ;)ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ??