Επισκέπτης
ε σιγά, τι θα πει άργησες? Καρτα θα χτυπησεις? χαχαχναι οκ την εβδομαδα που ερχεται φιλε αλλα μαλλον επρεπε να το τρεξω ολο αυτο αργησα λιγο
ε σιγά, τι θα πει άργησες? Καρτα θα χτυπησεις? χαχαχναι οκ την εβδομαδα που ερχεται φιλε αλλα μαλλον επρεπε να το τρεξω ολο αυτο αργησα λιγο
οποιος βιαζεται σκονταυτει σπευδε βραδεωςναι οκ την εβδομαδα που ερχεται φιλε αλλα μαλλον επρεπε να το τρεξω ολο αυτο αργησα λιγο
με στριχνινη κανε τον μου μπας και χαρουνε οι εχθροι μου που με ψαχνουνε με την φωτο που εχω στο μαμπα ;) συντομα θα τα πουμε ολα μην ανησυχουν ;)τασουλι εφτασε τον θες στην χοβολη η στο μηχανιμα
ρε ακου που σου λεω απειλουν κιολας >
που τα ειδες ρε πας καλα σοβαρεψου μεγαλος ανθρωπος θα σεΤασο ατιμουτσικο.... βιαζεσαι να παρεις την Χατζη, γιατι ανυπομονεις για κατι νεα πιπινια που εμφανιστηκαν ε?
ρε τασσο στα να μην πω αγορινα μου ποιοι εχθροι οι καθε μαλακεςμε στριχνινη κανε τον μου μπας και χαρουνε οι εχθροι μου που με ψαχνουνε με την φωτο που εχω στο μαμπα ;) συντομα θα τα πουμε ολα μην ανησυχουν ;)
ξερουν αυτοι φιλαρακι τους περιμενω εχω φτιαξη και τουρταρε τασσο στα να μην πω αγορινα μου ποιοι εχθροι οι καθε μαλακες
μην φωναζεις τον εφερα ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ολο γκρηνια εισαι τι να πωτομάρια...
καφέ ζήτησε η γυναικά που να ζητούσε τίποτα άλλο...
γοργονα μου εσυKαλημερα σε οοοοοοοολο τον καλο κοσμο εδω μεσα
ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Χτες βραδυ λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων ;) Και ενω παρακολουθουσα καπου καπου τι γινοταν εδω στο μικρο μας καφενειο δεν μπορεσα να επεμβω στην συζητηση - κουβεντα που γινοταν στο νημα... :-
Οντως παρακολουθησα μια ψιλομπαχαλοποιηση της ολης καταστασης στα πλαισια της προσπαθειας ( οχι ολων ) να πατησουν πρωτοι την χιλια σελιδα με θεμιτους και αθεμιτους τροπους.. σπαμ κ τα λοιπα
Ομως οπως ειχα πει εξ αρχης (και τηρωντας το κατα γραμμα) ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟς ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ 1000 ΣΕΛΙΔΑ ....με η χωρις σπαμ τονιζω ;) ...
Αυτος λοιπον που το εκανε αυτο.. ειναι ο φιλος Kayliariskvstas....
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ διαγωνισμος ( γιατι θα υπαρξει και συνεχεια ) θα ειναι με ορους και ασφαλιστικες δικλειδες ωστε να μην γινει οτι εγινε σ αυτον ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΝΩ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟς ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ).... ;)
Σας ευχαριστω ολους που συμμετειχατε με οποιονδηποτε τροπο :-* :-* :-*
Αυτος λοιπον που το εκανε αυτο.. ειναι ο φιλος Kayliariskvstas....
καλημερα ελενα και συγνωμη για το σπαμ στις τευλευταιες σελιδες