Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ..... ;) ;)καλησπερα καλησπερα εναν 2πλο ελληνικο παρακαλω σκετο
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ..... ;) ;)καλησπερα καλησπερα εναν 2πλο ελληνικο παρακαλω σκετο
χαλιαμπαλια......
Μεσα επεσες ....φρεσκαριζομουνα ....να ειμαι ευμορφηισως δουλευει χαχχαχαχχαχ ολο λυπει τι να πουμε η παει για να φρεσκαρηστει λιγο χαχχαχαχαχχαχαχχαχαχ
...........Μεσα επεσες ....φρεσκαριζομουνα ....να ειμαι ευμορφη
Έλενα βλέπω τις ξυρίζεις τις μασκαλες σουKαλημερα σε ολη την μικρη μας.... <<ΚΟΙΝΩΝΙΑ>>
Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους μας :-*
Κόκκινο πιπέρι, μαζί με κόκκινη καυτερή πιπεριά και σκόρδο μαζί! Κακό κορίτσι!
Nαι γιατί αν δε φρεκαριστείς θα είσαι σαν τη Γεωργια Βασιλειάδου με την Ταυγέτη μαζίΜεσα επεσες ....φρεσκαριζομουνα ....να ειμαι ευμορφη
σκουμπριρώτα το fouxter τι να του δίνεις να τρώει...
Σωστη η παρατηρηση μωρο μου .... ;) ;) Λες να τις αφησω ??Έλενα βλέπω τις ξυρίζεις τις μασκαλες σου
Λοιπον οταν εμεις οι δυο οταν με το καλο βρεθουμε.. θα παιξουμε ενα μαζι ....Συμφωνοι ??Nαι γιατί αν δε φρεκαριστείς θα είσαι σαν τη Γεωργια Βασιλειάδου με την Ταυγέτη μαζί
Προχωρούμε παρακαλώ!
2.3 χιλιάρικα η 10αδα.........
Κι αν δεν κάτσει 2.5Ε χάσαμε, στα @@ρια μας.......
Όταν έχω μια ρέντα κι άνεση έτσι παίζω, πολλούς αγώνες (πάνω από 7) με τελικά σημεία, κωλάντερα, άγκολα (δίνουν από χίλια άντε 4 χιλιάρικα - ανάλογα με τις αποδόσεις) είτε βάζω 4αδες/5δες τελικών σκορ που δίνουν ακόμη περισσότερα.
Επισης γιαβρι μουΤα σεβη μου
Την καλημερα μου κι εδω...καλη Κυριακή
Καλημέρα ομορφοτάτη!Καληερα σε ολη την ομηγυρη
Σορρυ αγορινες μου που χτες βραδυ δεν ειπα ουτε μια καληνυχτα :- ....Αλλα γυρισα πολυ αργα απο το <<γυμναστηριο>>.. ;) ;) ;)
Καλημερα φιλε μου ...Καλημέρα ομορφοτάτη!
Καλημερα φιλε μου ...
Και γω τα παω καλα με τον πουτιν ;) ;)
Ρωσσιδα ηταν μια απο τις πιο αξιολογες κοπελλες που εχω γνωρισει (σ αυτο το χωρο )...Και το λεω χωρις διαθεση υπερβολης ... Ειμασταν φιλες 10 χρονια και εμαθα πολλα απ αυτην ...Τωρα πια ειναι πισω στην πατριδα !Ειδικά Ρωσσιδες...Εξου και ο τιτλος!Ομως δεν λεω οχι και σε ελληνιδες ομορφες σαν εσενα..
Με ενδιαφερουν αυτα που εμαθες απο αυτην!!!Ρωσσιδα ηταν μια απο τις πιο αξιολογες κοπελλες που εχω γνωρισει (σ αυτο το χωρο )...Και το λεω χωρις διαθεση υπερβολης ... Ειμασταν φιλες 10 χρονια και εμαθα πολλα απ αυτην ...Τωρα πια ειναι πισω στην πατριδα !