Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Για το τελευταιο να εισαι σιγουρος ;) ;)Καλα θα κανεις!!!Χαλαρωσε εσυ και δωσε υλικό για να μην χαλαρώσουμε εμείς!!! :-*
Για το τελευταιο να εισαι σιγουρος ;) ;)Καλα θα κανεις!!!Χαλαρωσε εσυ και δωσε υλικό για να μην χαλαρώσουμε εμείς!!! :-*
ουγκ...ΤΟ ΣΚΑΛΠ >
καλησπερα γιαβρι μου ...Τα σεβη μου
Καλησπερα σας
και καλη συνεχεια σε οτι κανετε
Βρες ...φιλαρακι σου... που να ταιριαζουν οι χημειες σας.. και εδω ειμαι να σπασουμε κρεβατια !!
Της ... Π^%^&&*^(*&(&....αςνα είσαι σίγουρη γιαυτό, καθότι (όπως είναι προφανές) σχετικός συνδαιτημόνας υπάρχει ήδη!!!
και με τέτοιο ... πεδίο δράσης, ιλλιγιώ και μόνο στη σκέψη του τι πρόκειται να συμβεί ...
Μετάφραση παρακαλώ ...Της ... Π^%^&&*^(*&(&....ας
ΠουταναςΜετάφραση παρακαλώ ...
πως είπατε....?Πουτανας
μηπως εχει το σιδηρουν κιγκλιδωμα απο πισωΠουτανας
πως είπατε....?
........
σιδηρουν παραπετασμα η καγκελοφραγμαμηπως εχει το σιδηρουν κιγκλιδωμα απο πισω
Κουκλάρα!!!Kαλημερα σε ολη την μικρη μας.... <<ΚΟΙΝΩΝΙΑ>>
Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους μας :-*
ισως δουλευει χαχχαχαχχαχ ολο λυπει τι να πουμε η παει για να φρεσκαρηστει λιγο χαχχαχαχαχχαχαχχαχαχκάτι λείπει...
κ. Χατζή κοιτάξτε το λίγο...
τσάκαλος έγινες...ισως δουλευει χαχχαχαχχαχ ολο λυπει τι να πουμε η παει για να φρεσκαρηστει λιγο χαχχαχαχαχχαχαχχαχαχ
κοιτα μετα τον τιτλο του καφετζη θα παω για τον τυτλο του περνοκατακτητη χαχχαχαχχαχαχχαχχαχ αλλα τι να κανω ρε φιλε απο ωραιο που πηγε να με κανει η μανα μου με εκανε χαλιαμπαλιατσάκαλος έγινες...
πρώτος καφετζής....
κοιτα μετα τον τιτλο του καφετζη θα παω για τον τυτλο του περνοκατακτητη χαχχαχαχχαχαχχαχχαχ αλλα τι να κανω ρε φιλε απο ωραιο που πηγε να με κανει η μανα μου με εκανε χαλιαμπαλια
Ώρε ζαργάνα μου, μη μου αρχίσεις και τίποτε Γαλλικά ερωτόλογα γιατί θα κάνω τρέλλες κι είμαι μεσήλικος, άρα δε δικαιολογούνται!Ενα εχω να σου πω με ολα αυτα που διαβασα πιο πανω ....Εμεις θα περασουμε ΚΑΛΑΑΑΑΑ !! Και ελληνιστη και ισπανιστι και αγγλιστι ;) ;) ;) ;)
Ελενίτσα, πιπέρι!Πουτανας
Ώρε ζαργάνα μου, μη μου αρχίσεις και τίποτε Γαλλικά ερωτόλογα γιατί θα κάνω τρέλλες κι είμαι μεσήλικος, άρα δε δικαιολογούνται!
Κοιτάζοντας τις δύο λαστ φωτογραφίες, σε εκείνη στην www.bourdela.com/forum/index.php?topic=261502.12330]της 823 σελίδας εδώ[/url] μα πώς είσαι έτσι, εντελώς μικρούλι.......
Αν σε είχα απέναντι με τέτοια εμφάνιση, αμφιβάλλω αν μπορέσω να κάνω κάτι, θα νοιώθω παιδεραστής
Αλλά στην άλλη της 825 σελίδας (που τη δείχνει και το γραφείο - εκεί που διαβάζεις το βιβλίο) όταν τη βλέπω χλιμιτράω....
Με έχεις κάνει να τα μπερδέψω όλα....
ΕΧΩ ΠΟΛΛΕς ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ...
Ελενίτσα, πιπέρι!
Και κόκκινο μάλιστα να καίει περισσότερο. Τι λέξεις είναι αυτές!!!
Νταντά θα σε κάνω!!!