trelos kavliarhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2017
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 446
Καυλομιλφάρα
Χυμένα ή όχι ακόμα;Πουλάει πλεχτά πουλόβερ.
Ελάχιστοι κρατάν το μαζεμένο χρήμα, ελάχιστοι. Ξεκινάς με 3-5 πράγματα που δεν έκανες πριν και μετά όταν καταλάβεις πόσο έχουν μειωθεί μαζευεισαι. Μετά έρχεται το δίλημα αρπαχτη πάλι ή κάνω ο,τι και οι άλλοι;Με 150 χιλιάρικα ζεις και δεκαπέντε χρόνια.Η πλειοψηφία ζει με δέκα χιλιάρικα το έτος.Αρα δέκα χιλιάρικα επι 15 έτη ίσον 150 χιλιάρικα αν υποθέσουμε ότι έβγαλε τόσα.
poso χρονων ειναι δηλαδη???Πλέον γκιλφ..
Έχει αλλάξει λίγο νομίζω
Ναι μ 'αρέσει πολύ περισσότερο τώραΈχει αλλάξει λίγο νομίζω
Εγώ την θυμάμαι με κόκκινο μαλλίΝαι μ 'αρέσει πολύ περισσότερο τώρα
Ναι την ανέβασε στο τικ τοκ από ότι είδαΠρόσφατη φωτογραφία;
σύμφωνα με την ίδια είναι γεννηθείσα το 1981.poso χρονων ειναι δηλαδη???
45αρα οποτε δεν την λες gilf οποιος προλαβε προλαβε ...εγω προλαβασύμφωνα με την ίδια είναι γεννηθείσα το 1981.
Άρα στα 45.
Τώρα γκιλφ και να'χαμε να λέγαμε.
Έχει παρατήσει λίγο τον εαυτό της, αλλά αν επανέλθει πολλοί από εδώ θα τρέξουνε. Μεταξύ των οποίων και εγώ.
Έκανα μαλακία τότε που είχα το τηλέφωνο της και δεν πήγα.45αρα οποτε δεν την λες gilf οποιος προλαβε προλαβε ...εγω προλαβα
περα απο τις μαλακιες που γραφονται καποτε βρεθηκα για καφε μαζι της στο καλαμακι εσκασε με μινι ολη η παραλιακη εμειναν μλκες οι οδηγοι οι κορνες τα σφυριγματα χαμοςΈκανα μαλακία τότε που είχα το τηλέφωνο της και δεν πήγα.
Συμφωνώ φίλε μουπερα απο τις μαλακιες που γραφονται καποτε βρεθηκα για καφε μαζι της στο καλαμακι εσκασε με μινι ολη η παραλιακη εμειναν μλκες οι οδηγοι οι κορνες τα σφυριγματα χαμος