Δ
Διαγραμμένο μέλος 180011
Επισκέπτης
Ισως κανω και λαθος και να ηταν αρχες του 2020Πριν την πρώτη καραντίνα σταμάτησε ?
Ισως κανω και λαθος και να ηταν αρχες του 2020Πριν την πρώτη καραντίνα σταμάτησε ?
Πότε ήταν η πρώτη καραντίνα;;; Της έστειλα μήνυμα για συνάντηση και μου είπε πως έχει σταματήσει τα ραντεβού.Ισως κανω και λαθος και να ηταν αρχες του 2020
Δεν θυμαμαι,παντως Ιανουαριος του 20' ή του 21' ηταν...ξεκινουσε τοτε την σελιδα sugarbaby μου ειπεΠότε ήταν η πρώτη καραντίνα;;; Της έστειλα μήνυμα για συνάντηση και μου είπε πως έχει σταματήσει τα ραντεβού.
Εκεί κάπου μετά σταμάτησεΙσως κανω και λαθος και να ηταν αρχες του 2020
Γαμω τα ατομα η ελενα τρομερή στο σεξ και υπέροχη συμπεριφορά. Ειναι ενεργή στα σοσιαλ ομως. Ελενα γυρνα στο bou σε ζηταει ο λαος. Ησουν η καλύτερη παρουσία εδω μακραν
Η σελιδα της ηταν απολαυστικη. Ψαγμενη γυναικα.Γαμω τα ατομα η ελενα τρομερή στο σεξ και υπέροχη συμπεριφορά. Ειναι ενεργή στα σοσιαλ ομως. Ελενα γυρνα στο bou σε ζηταει ο λαος. Ησουν η καλύτερη παρουσία εδω μακραν
Έλενα Θεσσαλονίκη έρχεσαι ?Μ αρεσει τι να κανουμε ...Καλημερα
Για βόλτα ναι έρχεται,άλλωστε από εκεί είναι. Για ραντεβού no no no,η Έλενα έχει τελειώσει με το σπορ!!!Έλενα Θεσσαλονίκη έρχεσαι ?
Δυστυχώς μας άφησε...Πολύ δυνατή μιλφαρα.ΣεξομηχανηΓια βόλτα ναι έρχεται,άλλωστε από εκεί είναι. Για ραντεβού no no no,η Έλενα έχει τελειώσει με το σπορ!!!
Πιστεύω πως ήταν η καλύτερη Ελληνίδα milf!!!Δυστυχώς μας άφησε...Πολύ δυνατή μιλφαρα.Σεξομηχανη
Ναι αν όχι η καλύτερη από τις καλύτερες που έχουν περασειΠιστεύω πως ήταν η καλύτερη Ελληνίδα milf!!!
Για βόλτα ναι έρχεται,άλλωστε από εκεί είναι. Για ραντεβού no no no,η Έλενα έχει τελειώσει με το σπορ!!!κρίμα τίποτα άλλο καλό ρε φίλε
Ηλέκτρα Γαλανού φίλεΠιστεύω πως ήταν η καλύτερη Ελληνίδα milf!!!
Έκανε ραντεβού ???Ηλέκτρα Γαλανού φίλε
Όταν ήταν εδώ ναι τώρα μόνο Θεσσαλονίκη και όχι γαμησι κάτι αυταρχικά μόνοΈκανε ραντεβού ???
Η Γαλανου δεν ήταν milf!!!Ηλέκτρα Γαλανού φίλε