anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Μαγος εισαι ?? ....Εκ γενετης προβλημα ...κ ειπα να το αξιοποιησω το <<χαρισμα>>...
Μαγος εισαι ?? ....Εκ γενετης προβλημα ...κ ειπα να το αξιοποιησω το <<χαρισμα>>...
το γραφειο ποιο ειναι να δουμε αν μπορουμε φυσικαΟι αλλες του γραφείου αναλογικά είναι φθηνες?
Απορια εκφραζω..δεν ξερω...αποφευγω τα γραφεία
Αυτο που άνοιξε το νήματο γραφειο ποιο ειναι να δουμε αν μπορουμε φυσικα
το γραφειο ποιο ειναι να δουμε αν μπορουμε φυσικα
Ίσως να μην ξέρω καλά τα πράγματα εδώ ....Αλλά το νημα το άνοιξα εγώ αφού ξεκίνησα βέβαια από το athensdiva(το athensdiva έχει δικό του). ... Ίσως κάποιος moderator να δώσει μια ποιο σωστή απάντηση σ αυτοΑυτο που άνοιξε το νήμα
ASE η μοντειτορ εχουν αλλη δουλεια ....δεν καταλαβαινω τι ρολο παιζη ποιος ανοιξε το νημαΊσως να μην ξέρω καλά τα πράγματα εδώ ....Αλλά το νημα το άνοιξα εγώ αφού ξεκίνησα βέβαια από το athensdiva(το athensdiva έχει δικό του). ... Ίσως κάποιος moderator να δώσει μια ποιο σωστή απάντηση σ αυτο
Ναι αυτό ακριβώς εγινεΣυγχωνευτηκαν μυνηματα..και φαινεται μυνημα του Athens diva ως πρωτο. (Χρονικα)
χαχαχαχαχαΈρανος για να προβούμε στην αγορά ΨΗΦΙΑΚΗΣ φωτογραφικής μηχανής για την Κυρία Έλενα Χατζή.
Κάθε προσφορά δεκτή.
Τράπεζα σπέρματος
Αριθμός λογαριασμού GR696969696969669696969
Ευχαριστώ.
Tι ξυνεσαι βρε ...?? Δεν εχεις λεφτα ?
ξυνω το κεφαλι μου να δω αν εχω μαλλια ;) γιατι υπαρχει κινδυνος να χαθουν >Tι ξυνεσαι βρε ...?? Δεν εχεις λεφτα ?
Και εγώ αυτό δεν το χω καταλαβειASE η μοντειτορ εχουν αλλη δουλεια ....δεν καταλαβαινω τι ρολο παιζη ποιος ανοιξε το νημα
τελικα οσο ποιο λιγα κανεις πως καταλαβαινης τοσο καλυτερα ;)Και εγώ αυτό δεν το χω καταλαβει
E ναι .....ΑΛΛΑ ουτως η αλλως καταλαβαινω περισσοτερα απο οσα φαινεται....τελικα οσο ποιο λιγα κανεις πως καταλαβαινης τοσο καλυτερα ;)
Καπως ετσι κι εγω .χαχαχαΤσιγάρο ε ? 10 χρόνια το κόβω σταθερά το μειώνω με αργό αλλά σταθερό ρυθμό.