TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μαλλον επειδη λείπει η κυρια του νηματος .....Φωνή βοοντος!!!!
εκτος αν υπαρχει καποιος λογος
μαλλον επειδη λείπει η κυρια του νηματος .....Φωνή βοοντος!!!!
ισως ξεχασατε οτι ειναι Θεσσαλονικη και εχει και τις δουλειες της και φυσικα δεν ειναι πανακιο σε διακοπες να εχουμε την παρουσια της ημαρτον ρε παιδια αυτο ελειπε πρωι βραδθ ωα ειναι στου μπουμαλλον επειδη λείπει η κυρια του νηματος .....
καλώς τα παιδιά 3.0 Αλέφαντος...μαλλον επειδη λείπει η κυρια του νηματος .....
έχεις γίνει γραφείο τύπου μαν χε χεισως ξεχασατε οτι ειναι Θεσσαλονικη και εχει και τις δουλειες της και φυσικα δεν ειναι πανακιο σε διακοπες να εχουμε την παρουσια της ημαρτον ρε παιδια αυτο ελειπε πρωι βραδθ ωα ειναι στου μπου
τι λες ρε δεν σε επιασακαλώς τα παιδιά 3.0 Αλέφαντος...
καλα τα λες ;) γιατι καπου πηρε το ματι μου απεργιαισως ξεχασατε οτι ειναι Θεσσαλονικη και εχει και τις δουλειες της και φυσικα δεν ειναι πανακιο σε διακοπες να εχουμε την παρουσια της ημαρτον ρε παιδια αυτο ελειπε πρωι βραδθ ωα ειναι στου μπου
απλα ειπα την αποψη μου και μονο, τωρα αν θελουμε να δημιουργουμε εντυπωσεις οκ πασο ουτε γραφειο τυπου ειμαι ουτε τιποτε αλλοέχεις γίνει γραφείο τύπου μαν χε χε
Δουλεια το λέω εγώ. ...ε, καλα! μη βιαζεσαι...επεσες και σε λευκη απεργια απο σημερα....
απουσια αλεξ στην γερμανια αναλαβε ο μυρτιλος ;)έχεις γίνει γραφείο τύπου μαν χε χε
για τον Αλέφαντο λεω ρετι λες ρε δεν σε επιασα
Καλημερα γιαβρί μουαπλα ειπα την αποψη μου και μονο, τωρα αν θελουμε να δημιουργουμε εντυπωσεις οκ πασο ουτε γραφειο τυπου ειμαι ουτε τιποτε αλλο
γιατι εχεις δουλεια > εδω ολη την ημερα ελεναρααααααααααααααααααααΔουλεια το λέω εγώ. ...
Καλημέρα zarden
τι εκανε παλι αυτοςγια τον Αλέφαντο λεω ρε
Καλημερα γιαβρί μου.. Θα τα πούμε από κοντά εμείς. ..Φωνή βοοντος!!!!
Δουλεια το λέω εγώ. ...
Καλημέρα zarden
καλημερα τασο μου...γιατι εχεις δουλεια > εδω ολη την ημερα ελεναραααααααααααααααααααα
Λευκη απεργία ; Αλλα η Καλημερα ήταν προς όλους. Η ωραία μας κυρία είναι γνωστό ότι δυσκολεύεται να απαντά με το κινητό της αλλα και ότι είναι απασχολημένη.ε, καλα! μη βιαζεσαι...επεσες και σε λευκη απεργια απο σημερα....
Άμα το έλεγα δεν θα ήταν ..καλημερα Κα. Χατζη μας!!τελικα τι έκπληξη μας ετοιμαζεις;