Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλημερα τασο μουκαλημερα
Καλημερα τασο μουκαλημερα
καλημερα σε ολη την παρεα καλημερα στην απαστραπτουσα κυρια του νηματος κα ΧΑΤΖΗ καλημερα σε όλους τους θαμωνες του καφενειου μας Ελενίτσα ελπ'ιζω να το παιτυχα τον καφε ερχεται σερβιριζώμενος.
Κατι τετοια γραφετε και δεχομεθα επιθεσεις πανταχοθενΚαλημέρα στην ζωοδότρα του χώρου!
;)Φιλε πραγματικα οι καλημερες σου τα σπανε
καλημερα γιαβρι μουκαλημερα σε ολη την παρεα καλημερα στην απαστραπτουσα κυρια του νηματος κα ΧΑΤΖΗ καλημερα σε όλους τους θαμωνες του καφενειου μας Ελενίτσα ελπ'ιζω να το παιτυχα τον καφε ερχεται σερβιριζώμενος.
Απο οτι φανηκε στο τελος ;) ;) ;)Ιντερνετική ήττα μάλλον....
Τι επιθέσεις; Δεν έχω κοιτάξει τα χθεσινά με λεπτομέρεια. Έγινε κάτι; (Κι αν έγινε δηλαδή, σκασίλα μας!)Κατι τετοια γραφετε και δεχομεθα επιθεσεις πανταχοθεν
Καλημερα γιαβρι μου
παντως δικες σου σκηνες υπαρχουν σε σαιτ ακομα Ελενα ισως ακόμα δεν κατεβηκαν ολα τα λινκ εχεις καποια ενημερωση πανω σε αυτοΑπο οτι φανηκε στο τελος ;) ;) ;)
υπαρχουν διαφοροι που κατα καιρους σε πολλα νηματα γραφουν μαλακιες οποτε δημιουργουνται για τα κορίτσια αρνητικες εντυπωσεις :thubsdown: :thubsdown: Η κα Χατζη και λόγω ιδιοσυγκρασιας και λόγω χαρακτηρα μπορει και τα αντιμετωπίζει πολύ ποιο ευκαλαΤι επιθέσεις; Δεν έχω κοιτάξει τα χθεσινά με λεπτομέρεια. Έγινε κάτι; (Κι αν έγινε δηλαδή, σκασίλα μας!)
υπαρχουν διαφοροι που κατα καιρους σε πολλα νηματα γραφουν μαλακιες οποτε δημιουργουνται για τα κορίτσια αρνητικες εντυπωσεις :thubsdown: :thubsdown: Η κα Χατζη και λόγω ιδιοσυγκρασιας και λόγω χαρακτηρα μπορει και τα αντιμετωπίζει πολύ ποιο ευκαλα
Καλημέρα Ελενάρα!!! τα λεμε σε μια εβδομαδα απο κοντα...Καλημερα γιαβρι μου και σε ευχαριστω για χτες βραδυ .... Σημερα δεν υπαρχει τιποτα απο οσα εγιναν βεβαια !!! ( εχω κρατησει screenshots βεβαια) ;) ;) ;)
Απο οτι ειδες ολα πηραν το <<δρομο τους >> και ευχαριστω τους mod για αυτο ... !!!
Παμε για την επομενη ενορχηστρωμενη επιθεση .... ;) ;)
σβήστηκαν από τους mod.. σε χρόνο μηδέν. .Αφού πρόλαβαν να γινουν κάποιες <<κουβεντουλες>>..Τι επιθέσεις; Δεν έχω κοιτάξει τα χθεσινά με λεπτομέρεια. Έγινε κάτι; (Κι αν έγινε δηλαδή, σκασίλα μας!)
καλημερα και σε σένα γιαβρί μουΚαλημέρα Ελενάρα!!! τα λεμε σε μια εβδομαδα απο κοντα...
υπάρχουν σε σαιτ..Απλά στην αναζήτηση στο Google δεν βγάζει αποτελέσματα. .παντως δικες σου σκηνες υπαρχουν σε σαιτ ακομα Ελενα ισως ακόμα δεν κατεβηκαν ολα τα λινκ εχεις καποια ενημερωση πανω σε αυτο
Μια χαρά τον πέτυχες γιαβρί μου ..Σε ευχαριστώ πολύκαλημερα σε ολη την παρεα καλημερα στην απαστραπτουσα κυρια του νηματος κα ΧΑΤΖΗ καλημερα σε όλους τους θαμωνες του καφενειου μας Ελενίτσα ελπ'ιζω να το παιτυχα τον καφε ερχεται σερβιριζώμενος.
Οχι..... δεν τα παω καλα με τουσ δεσποτες
Τα ματια μας θα βγαλουμε μονο
Eπιτέλους λειτούργησαν οι τυπικοί κανόνες, πριν μερικές ημέρες είχα ποστάρεισβήστηκαν από τους mod.. σε χρόνο μηδέν. .Αφού πρόλαβαν να γινουν κάποιες <<κουβεντουλες>>..
Καπεταναίοι, κάντε και λίγο παραπάνω κουμάντο, εντάξει καλή η βαβούρα, η αρβάλα, το spam αλλά έχει ξεφύγει κάπως η κατάσταση. Το γεγονός ότι δεν είσθε (και δε μπορείτε) να γίνετε χωροφύλακες δεν πρέπει να μετριάζει την παρουσία σας στο forum.
Θα ήθελα να επισημάνω και τους προσωπικούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στις κοπέλες του χώρου, με κακές φράσεις. Το να χαρακτηρίσεις μια κοπέλα κομοδίνο, φόλα, ξεπέτα, αρπαχτή, ξενέρωτη εντάξει είναι κατανοητό, όχι όμως να την αποκαλείς πουτάνα, καριόλα, ξεκωλιάρα κλπ κλπ.......
Γιατί γράφετε ρητά σε κάθε κατηγορία περιμένουμε από τα μέλη μας σεβασμό προς τα κορίτσια και τη δουλειά τους