κοκο δεν εχειαπάντησε....
κοκοοοοοοοοοοοο θέλει...
ειμαι κουρασμενος
απο βδομαδα κοκο
κοκο δεν εχειαπάντησε....
κοκοοοοοοοοοοοο θέλει...
γυναικα με μπερδευειςΑπο δω και περα θα σιδερωνεις ομως ...ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ...ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΟΥΖΑ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕς
Άσε αυτό, ανοίξατε μια συζήτηση περί της νέας φωτογράφισης σε τι να μοιάζει η ωραία μας Ελένη και το κόψατε στη μέση, επειδή μου ξέφυγαν κάποιες φράσεις.......ο Ntountaras πόσταρε χθες ωραία τσόντα....
Επειδή το έχετε ρίξει σε θρησκευτική συζήτηση, προτιμώ να απέχω καθόσον loosing my religion REM....
Tα λέμε λέητερ, όταν αλλάξετε θέμα.
είσαι ειλικρινής...κοκο δεν εχει
ειμαι κουρασμενος
απο βδομαδα κοκο
ποποβ
θα με κανεις να χωρισω την γυναικα μου κ να ακολουθω εσενα κ τις μουσικες σου επιλογες
Απαιτώ, άμεση τοποθέτηση της σεξοχώτατης για τι επιτέλους θέλει να είναι στην επόμενη φωτογράφιση...Άσε αυτό, ανοίξατε μια συζήτηση περί της νέας φωτογράφισης σε τι να μοιάζει η ωραία μας Ελένη και το κόψατε στη μέση, επειδή μου ξέφυγαν κάποιες φράσεις.......
Μετά γίνομαι γκρινιάρης και χαρακτηρίζομαι ως stubborn mule (για να μην το πάω στα πολιτικά και πάλι).
Άρα καλά έκανα που σκέφτηκα
Απαιτώ, άμεση τοποθέτηση της σεξοχώτατης για τι επιτέλους θέλει να είναι στην επόμενη φωτογράφιση και να συνεχιστεί η κουβέντα από τους θαμώνες επ' αυτού. Ειδάλλως θα αποχωρήσω από το νήμα για άγνωστο διάστημα ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Μισώ τις αναπάντητες τοποθετήσεις....
έχει προίκα ο γαμπρός και νευρίασες...?
Απαιτώ, άμεση τοποθέτηση της σεξοχώτατης για τι επιτέλους θέλει να είναι στην επόμενη φωτογράφιση...
Μα δεν εχω σκεφτει ακομα ....Αλλα μαλλον << εποχης>> θα ειναι ...χωρις ακομα να ειμαι σιγουρη
Εμ .....έχει προίκα ο γαμπρός και νευρίασες...?
Εχω πολλες στο μυαλο μου ... Λιγο δυσκολες στην εκτελεση για οποιους γνωριζουν απο επαγγελματικη φωτογραφισηεγω εξέφρασα την αποψη μου για την φωτογραφηση. ιδεες περιμενουμε να ακούσουμε
ΟΚ κάπως χαλάρωσα γιατί τα σου σου, τα μου μου σε μένα δεν περνάνε, ΓΚΡ έχω καεί πολλές φορές από τα περασμένα. Η όποια απόφαση σου, φυσικά θα είναι σεβαστή επειδή σε αγαπώ (γιατί είσαι ωραία, γιατί είσαι εσύ).Απαιτώ, άμεση τοποθέτηση της σεξοχώτατης για τι επιτέλους θέλει να είναι στην επόμενη φωτογράφιση...
Μα δεν εχω σκεφτει ακομα ....Αλλα μαλλον << εποχης>> θα ειναι ...χωρις ακομα να ειμαι σιγουρη
Εχω πολλες στο μυαλο μου ... Λιγο δυσκολες στην εκτελεση για οποιους γνωριζουν απο επαγγελματικη φωτογραφιση
ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ
Ετσι καθαρος λογος .Καθαρες εξηγησεις ;)ΟΚ κάπως χαλάρωσα γιατί τα σου σου, τα μου μου σε μένα δεν περνάνε, ΓΚΡ έχω καεί πολλές φορές από τα περασμένα. Η όποια απόφαση σου, φυσικά θα είναι σεβαστή επειδή σε αγαπώ (γιατί είσαι ωραία, γιατί είσαι εσύ).
:S :S :SΕμ .....
Θελει σεναριο και θεμα. πρεπει να περναει μηνυματα. Όπως η καλη τσοντα.
Mμμμμμμμ ....Εχει καλο ενεργειακο πεδιο εκει . Ilove it:S :S :S
σαντορινη εχω την προικα μου γυναικα
εκει θα παμε να αραξουμε
οια μεριαMμμμμμμμ ....Εχει καλο ενεργειακο πεδιο εκει . Ilove it