TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
σε ταβερνες εγω δεν παω γλυκεια μου μονο σε ρεστωραντ στο ψυχικοΤαβερνα χωρις ορεκτικα γινεται ?
σε ταβερνες εγω δεν παω γλυκεια μου μονο σε ρεστωραντ στο ψυχικοΤαβερνα χωρις ορεκτικα γινεται ?
αμμελετητατι θα φάμε σήμερα...?
πες την αλήθεια ρε τομάρι...σε ταβερνες εγω δεν παω γλυκεια μου μονο σε ρεστωραντ στο ψυχικο
που θα πας...?
ε ναι εχει μια καντινα στο ψυχικο εκει την βγαζω απο την στιγμη που ειναι εκει ρεστοραντ λεγεταιπες την αλήθεια ρε τομάρι...
σε καντίνα πας...
εσύ την γ@μισες...?θα πα να γ@μηθε1, τυπε
Ασε σου λεω, πραγματικη πουτ@ν@ η ... Ζωη
Ολα αυτα εγω ?? :'( :'(
Οχι μωρο εσυ εισαι το φαρμακο μας !!!να μας κανεις ευτυχισμενους!
Τι να γαμήσει μωρέ, βλέπεις και πόσες κριτικές έχει, τώρα εκτός από το να πετάει σπόντες και μπηχτές, τι με νοιάζει τι καπνό φουμάρει......εσύ την γ@μισες...?
Λες να είναι από χειρονακτηκες εργασίες...Τι να γαμήσει μωρέ, βλέπεις και πόσες κριτικές έχει, τώρα εκτός από το να πετάει σπόντες και μπηχτές, τι με νοιάζει τι καπνό φουμάρει......
Άμα είναι και κανένας ΠΑΣΟΚος (κρίνοντας από το nickname) Μαγγανάς που χάθηκε να τους πετσοκόψει........
ρε καποιοι πηδανε με το playstation δεν το ξερειςΤι να γαμήσει μωρέ, βλέπεις και πόσες κριτικές έχει, τώρα εκτός από το να πετάει σπόντες και μπηχτές, τι με νοιάζει τι καπνό φουμάρει......
Άμα είναι και κανένας ΠΑΣΟΚος (κρίνοντας από το nickname) Μαγγανάς που χάθηκε να τους πετσοκόψει........
γιουβαρλακιατι θα φάμε σήμερα...?
τα γιουβαρλακια δεν ειναι πρασινα βιαζεσαι ;)γιουβαρλακια
Ναι πόσταρε κι εσύ τέτοια, είναι σα να βάζεις νερό στο μύλο τέτοιων "ατόμων".Παιδια θα λειψω για λιγο μην το κανετε μπαχαλο
Τύπε εγώ θα συναντήσω πρώτα την ωραία Ελένη να τα πούμε και τίποτε περισσότερο. Τώρα είναι στο χέρι της αν δωθεί και δεύτερο ημίχρονο. Αρχίσατε να βγάζετε αποδόσεις από τώρα στο ματς και να πέσουν τα στοιχήματα, ποιος θα κερδίζει εγώ ή αυτή?ρε καποιοι πηδανε με το playstation δεν το ξερεις
Δεν ειδα πιο πανω μου διεφυγε .. Αλλα ουτε και θα ασχοληθω...ΒΑΡΙΕΜΑΙτα γιουβαρλακια δεν ειναι πρασινα βιαζεσαι ;)
Δε ξέρω ρε anon κι ας κόψει ο καθένας το λαιμό του, αλλά με ενοχλεί ότι συγκεκριμένα άτομα, ενοχλούν εδώ μέσα.....
Και παρατηρώ ότι αλλού είναι κόσμιοι...... ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ...ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ...
Και στην τελική αν εσύ κι εγώ είμαστε κορόιδα και θύματα της Ελένης αυτό αφορά ΕΣΕΝΑ κι ΕΜΕΝΑ.
Ναι πόσταρε κι εσύ τέτοια, είναι σα να βάζεις νερό στο μύλο τέτοιων "ατόμων".
Μια απορία έχω μ αυτά τα άτομα...Δε ξέρω ρε anon κι ας κόψει ο καθένας το λαιμό του, αλλά με ενοχλεί ότι συγκεκριμένα άτομα, ενοχλούν εδώ μέσα.....
Και παρατηρώ ότι αλλού είναι κόσμιοι......
Και στην τελική αν εσύ κι εγώ είμαστε κορόιδα και θύματα της Ελένης αυτό αφορά ΕΣΕΝΑ κι ΕΜΕΝΑ.
Ναι πόσταρε κι εσύ τέτοια, είναι σα να βάζεις νερό στο μύλο τέτοιων "ατόμων".