Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλα τους ειπα να βάλουν στοίχημα 6 ωρο και το έβγαλες απτο κατάλογο ; Πλάτες τους :κανεις ;
Ηταν να βγει καιρο γιαβρι μου ...Με εσενα ομως θα κανω εξαιρεση :-*
Καλα τους ειπα να βάλουν στοίχημα 6 ωρο και το έβγαλες απτο κατάλογο ; Πλάτες τους :κανεις ;
κοιτα ειναι η πρωτη φορα που θα πω οτι το play boy θα επρεπε να ειχε κανει πρωταση στην κα ΧΑΤΖΗ διοτι και κουκλαρα ειναι και προπαντων εχει μονο φυσικα προσοντα χωρις μπαλονια και σιλικωνες και για μενα μετραει πολυ καλη επιτυχια κα ΧΑΤΖΗΤο τρομπόνι...
my favorite
Σε ευχαριστω πολυ γιαβρι μου ...Αλλα θεωρω υπερβολη αυτο για το Play boy ....AΣΕ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙ ...κοιτα ειναι η πρωτη φορα που θα πω οτι το play boy θα επρεπε να ειχε κανει πρωταση στην κα ΧΑΤΖΗ διοτι και κουκλαρα ειναι και προπαντων εχει μονο φυσικα προσοντα χωρις μπαλονια και σιλικωνες και για μενα μετραει πολυ καλη επιτυχια κα ΧΑΤΖΗ
my favorite
εδω ειχαν βαλει την αντζελα δημητριου τι σχεση εχεις εσυ με την κα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ οσο για το κονε ξερω τον κληρονόμοΣε ευχαριστω πολυ γιαβρι μου ...Αλλα θεωρω υπερβολη αυτο για το Play boy ....AΣΕ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙ ...
ΤΟΝ ΧΙΟΥ ΕΝΝΟΩ
Αμ εμείς που δεν πάμε καλά και τον έχουμε κάνει πουρέ από το πολύ το , δεν κάνεις ένα ψυχικό να τις κατεβάσεις τις φωτογραφίες από το σάητ μπας κι ηρεμήσουμεΜια χαρά τα πήγε
Το έχασες το κορμί ελενααααα παει ο χιουι
Ευχαριστω πολυ γιαβρι μου ... Να ερθεις να σε ξεναγησω καμμια φορα ;) ;) ;)Ρε τι φωτογραφίες είναι αυτές μωρ ζαργάνα τι διάολο λιοτρίβι ήταν εκεί πάνω, για να πάω εκεί τις αγριλιές!
Διόλου με απασχολεί τι κραγιόν έχεις.....
Έχεις κάτι τσουπωτά μπουτάκια είσαι ότι πρέπει για ιεραποστολικό να μας τρίβεις στα πλαινά (αν και δεν τα πάω καλά με τις θρησκείες).....
Αμ εμείς που δεν πάμε καλά και τον έχουμε κάνει πουρέ από το πολύ το , δεν κάνεις ένα ψυχικό να τις κατεβάσεις τις φωτογραφίες από το σάητ μπας κι ηρεμήσουμε
ΑΝΤΕ ΝΤΕ ...Κανε κατιεδω ειχαν βαλει την αντζελα δημητριου τι σχεση εχεις εσυ με την κα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ οσο για το κονε ξερω τον κληρονόμο
Ναι αμέ.....Να ερθεις να σε ξεναγησω καμμια φορα ;) ;) ;)
Καλησπερα Γιωργογεια σου ελενα
Θα σε προσεχω βρε μην φοβασαιΝαι αμέ.....
Θα σου έρθω πετώντας.......
Άσε κοριτσάκι μου καλά κάθομαι εδώ κάτω στη μιζέρια μου, να μου λείπει το βύσσινο.....
Σαφώς και με τιμά η εξέχουσα πρότασή σου, αλλά έχεις σκεφθεί ότι μπορεί να αποδημήσω εις τους ουρανούς αν το παρατραβήξεις?
Μην έχεις τύψεις ότι με έφαγες!
Έχουμε τα κοσούρια μας, έχουμε κόμπλεξ μαζί σου, τι να τα κάνω τα παλαιά εργοστάσια?
Μου θυμίζεις τη Βουγιουκλάκη στην ταινεία η κόρη μου η σοσιαλίστρια......
[tube8][/tube8]Άτιμη κοινωνία άλλους τους ανεβάζεις άλλους τους κατεβάζεις τωρα βρήκε να πεθάνει ο παππούς ; Τώρα που έφτιαχνε βαλίτσες η ελενα για το κουνέλι σπίτι ;;;