Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλημερα και καλη εβδομαδα .... Καρντασι μου ;) ;)Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχεις Έλενα!!!
Καλημερα και καλη εβδομαδα .... Καρντασι μου ;) ;)Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχεις Έλενα!!!
Π Καλημερα γιαβρι μουΕλενα, πως θα επικοινωνησουμε αν ερθεις θεσσαλονικη;
καλη εβδομαδα γυναικαΚαλημερα και καλη εβδομαδα .... Καρντασι μου ;) ;)
Κοκκινοραδικο ..Κανει καλο στα νεφρατζοχους φάγατε?? η λαχανάκια Βρυξελλών??
Tραβα εσυ μωρο μου ... Εγω εχω ραντεβου με τον Personal...καλη εβδομαδα γυναικα
θα πας η να παω εγω λαικη ?
Στην πολυ αρχη ειμαι ακομα ....stay tuned ;) ;)Καλη σου μερα ομορφια μου!Πανεμορφη στη φωτο! Ομορφαινεις...ομορφαινεις...ομορφαινεις...ομορφαινεις!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα γιαβρι μου ... :-*καλημέρα καλή εβδομάδα...
Ευχαριστω μωρο μου ...Καλημέρα στον υπέροχο λόγο ύπαρξης του θρέντ!!!
Διακρινω διαφορα επι τα βελτιω Απο κοντα ομως θαχω καλυτερη εικονα Σε περιμενω Με πολλα φιλακιαΣτην πολυ αρχη ειμαι ακομα ....stay tuned ;) ;)
Tα καλυτερα ειναι μπροστα
γυναικαTραβα εσυ μωρο μου ... Εγω εχω ραντεβου με τον Personal...
Ξερεις εσυ ;)
Σαββατο επανω θα ειμαι γιαβρι μου οποτε ... ;)Διακρινω διαφορα επι τα βελτιω Απο κοντα ομως θαχω καλυτερη εικονα Σε περιμενω Με πολλα φιλακια
γαιδουρι σουβλας ειναι πολυ καλο και εδω μεσα εχει πολλα για σουβλισμανα ετοιμάσουμε την σούβλα....
γαιδουρι σουβλας ειναι πολυ καλο και εδω μεσα εχει πολλα για σουβλισμα
βαλε και κανα σπληναντερο να γινεται μηπως και λαδωθεί το στομαχινα ετοιμάσουμε την σούβλα....
καλα καλά κόψε κάτι εσύ χα χα είδες μουνί κ πήρες φόραΚαλά για να ρίξεις 6 τεμάχια σε ενα βραδυ θέλει ντόπα ; Οποίος το πιστεύει να πληρώσει ενα εξαώρακη με τη χατζη και αν δεν τις ρίξω εξή πληρώνω εγω δυο εξαώρα
κατσε ρε φιλε μην το αποπαιρνης το παληκαρικαλα καλά κόψε κάτι εσύ χα χα είδες μουνί κ πήρες φόρα