Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Kαλησπερα γιαβρι μουΚαλησπέρα ελενάρα...
![Rose :rose: :rose:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rose.gif)
Kαλησπερα γιαβρι μουΚαλησπέρα ελενάρα...
καλα εσύ χρωστάς πολλά άλλα τέλος πάντων άς μην ανοίξω το στόμα μΗ φώτο που χρωστούσα σχετική με την διαθεση μου![]()
Μα δεν σου απαγορεψα τιποτα βρε ....Απλα.... Τα ειπαμε σε πμ ... ;) ;)Εγώ θα τη χαρακτηρίσω με άλλους όρους, είναι Iσπανίδα βασίλυσσα Ρεάλ Μαδρίτης!.... :-* :-* :-*
Τώρα σε κάποιες κριτικές την έριξαν σε επίπεδο φτυαριών Περού Καχαμάρκα & Ρεάλ Γκαρχιλάσο και τρισάθλιας Φούλαμ........![]()
![]()
Ελενίτσα, μου επιτρέπεις σε παρακαλώ να σε χαρακτηρίζω με βάση το πάθος μου, αλλά υποσχέθηκα ότι ΤΕΛΟΣ το ποστάρισμα επ' αυτών εδώ μέσα. Χαρακτηρισμούς μου το επιτρέπεις, έτσι Μαδριλένα μου?....
![]()
![]()
Γιατι παραπονιαρη μου.... μου γκρινιαζεις .... Come to mammyκαλα εσύ χρωστάς πολλά άλλα τέλος πάντων άς μην ανοίξω το στόμα μ![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω αστερι μουΤα λουλούδια στην κυρία από μένα!
:-* :-*![]()
θαθελα να πω παντα η κα ελενα ειναι κουκλαρα και καθε φωτογραφία της ακομη και αυτες της εργασία της ειναι μοναδικες και αισθησιακές
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσύ θέλεις να με ξεκανεις έτσι βρε εγω είμαι γέρος τί μου λες για ασκήσεις εεε.Γιατι παραπονιαρη μου.... μου γκρινιαζεις .... Come to mammyνα σου απαλυνω τον πονο με ασκησεις αεροβικες
![]()
![]()
ναι ρε συ πηγαινε την μαμη να σε στηλειΓιατι παραπονιαρη μου.... μου γκρινιαζεις .... Come to mammyνα σου απαλυνω τον πονο με ασκησεις αεροβικες
![]()
![]()
χα χα σκιάζομαι μανναι ρε συ πηγαινε την μαμη να σε στηλει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλακα ....μαλακά. .. Δεν θα σε πονεσωεσύ θέλεις να με ξεκανεις έτσι βρε εγω είμαι γέρος τί μου λες για ασκήσεις εεε.
δεν θα σε πονεση πρωτα κοιτα τι σε περιμενει και μην ρωτας το μετα αν το ρωτήσεις θα βρεθείς προ εκπλήξεως σοχούλι τωρα τι τυράκι και ανα θες σου δείχνω την φακαΜαλακα ....μαλακά. .. Δεν θα σε πονεσω
Μαλακα ....μαλακά. .. Δεν θα σε πονεσω
Καλησπερακούκλα αν ήμουν στην Ελλάδα θα σε πήγαινα εδώ...
κα Χατζη διαμαρτιρωμαι μετα απο αυτο που ανεβασατε ειμαστε για ομαδικη .............
Eτσι !! Η ισχυς εν τη ενωσεικα Χατζη διαμαρτιρωμαι μετα απο αυτο που ανεβασατε ειμαστε για ομαδικη .............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειστε τελα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()