Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
:
Παω κόντρα στο σύστημα
Χελώνα βρήκες να ποσταρεις...?
Παω κόντρα στο σύστημα
Χελώνα βρήκες να ποσταρεις...?
Ερώτηση προς όλους.....:
Παω κόντρα στο σύστημα
Περαστικουλια βρε ....Πρόσφατα τσακιστικα με τη μηχανη και ειμαι με καροτσι . Οταν λεω ολα για καποιο λογο συμβαίνουν θα κανω υπομονή μεχρη να περάσει με κοιτάνε σαν εξωγήινο για την ηρεμία μου που τα λεω
η μια πανω στην αλλη ... Δεν εχεις δει ποτε βρε ?Ερώτηση προς όλους.....
Όταν οι χελώνες πηδιουνται πως κάνουν....?
Εγώ ξέρω...η μια πανω στην αλλη ... Δεν εχεις δει ποτε βρε ?
Μεγαλη ιστορια ...Θα την αναλυσουμε κανα βραδυ ....Να εχω πιει και τα τσιπουρα μου να συνεννοηθουμε ;)τύπε ξήγα τίποτε και για μας που έχουμε πτυχίο πάγκου λαχαναγοράς
τι είναι αυτά με τις γάτες
ενα μικρο σε παχος αλλα μακρυ πουτσουλινιΕγώ ξέρω...
Βγάζουν κάτι χαρακτηριστικό...
Δεν ξέρεις...ενα μικρο σε παχος αλλα μακρυ πουτσουλινι
Δεν ξέρεις...
Ο επόμενος...
Aντε βρε παιδι μου βοηθα λιγο την καταστασηΤα γεννητικά όργανα μια θηλυκής χελώνας είναι κρυμμένα μέσα στον πρωκτό της, μια κοιλότητα κοντά στην ουρά που χρησιμοποιείται για αναπαραγωγή και αφόδευση. Η αρσενική χελώνα χρησιμοποιεί την ισχυρή της όσφρηση για να ανιχνεύσει τις φερορμόνες που κρύβονται μέσα στον πρωκτό της θηλυκής.
Καλά τα λες μέχρι εδώ...Τα γεννητικά όργανα μια θηλυκής χελώνας είναι κρυμμένα μέσα στον πρωκτό της, μια κοιλότητα κοντά στην ουρά που χρησιμοποιείται για αναπαραγωγή και αφόδευση. Η αρσενική χελώνα χρησιμοποιεί την ισχυρή της όσφρηση για να ανιχνεύσει τις φερορμόνες που κρύβονται μέσα στον πρωκτό της θηλυκής.
<<για να ανιχνεύσει τις φερορμόνες που κρύβονται μέσα στον πρωκτό της θηλυκής.>> ...Και μετα και μεταΤα γεννητικά όργανα μια θηλυκής χελώνας είναι κρυμμένα μέσα στον πρωκτό της, μια κοιλότητα κοντά στην ουρά που χρησιμοποιείται για αναπαραγωγή και αφόδευση. Η αρσενική χελώνα χρησιμοποιεί την ισχυρή της όσφρηση για να ανιχνεύσει τις φερορμόνες που κρύβονται μέσα στον πρωκτό της θηλυκής.
Καλά τα λες μέχρι εδώ...
Κάτι ξέρουν με το κωλαρακι...
Αλλά βγάζουν κάτι χαρακτηριστικό...
...
Δεν ξέρω αν έχει ήχο ....
:S :S :S
περνανε καλα τα πιτσουνακια μου
και κατι για να πλουτισουμε το θεμα
:S :S :S
γυναικα θες παιδι κ μου το λες με τροπο ?????