TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
kρυψου στο λαγουμι σου ρετι οτι είσαι ζηλιάρης αυτο το ξερω ρε
kρυψου στο λαγουμι σου ρετι οτι είσαι ζηλιάρης αυτο το ξερω ρε
Καλημέρα/καλησπέρα ΕΛΕΝΑ... !!!!!
..ακομα ενας..ισως συναγωνιστης μας με πιστοποιημενες καθαρες εξετασεις
χωρίς να θέλω να σε θίξω η να σε προσβάλω.....ακομα ενας..ισως συναγωνιστης μας με πιστοποιημενες καθαρες εξετασεις
..αγαπητε συναγωνιστη πραγματι εχω μεγαλη ευαισθησια στα θεματα υγειας!!χωρίς να θέλω να σε θίξω η να σε προσβάλω...
έχεις μεγάλο θέμα φίλε μου...
κάθε φορά το ίδιο θέμα λες...
ξέρεις κάτι?...έπαθες κάτι...?
πιστεύεις ότι γράφοντας συνεχώς τα ίδια θα αλλάξεις κάτι...?..αγαπητε συναγωνιστη πραγματι εχω μεγαλη ευαισθησια στα θεματα υγειας!!
και εσυ φυσικα εχεις καθε δικαιωμα να τα προσπερνας..
Keep walking..
αν θες να πεις κατι πες το με δικα σου λογια μαν και οχι με υπονοουμενα τυπου πλακας που κανουμε..ακομα ενας..ισως συναγωνιστης μας με πιστοποιημενες καθαρες εξετασεις
...πραγματι πιστευω οτι πολυ λιγο μπορω να βοηθησω ,μιας και οι περισσοτεροι δινουν μεγαλυτερη σημασια στο κατω κεφαλι τους..πιστεύεις ότι γράφοντας συνεχώς τα ίδια θα αλλάξεις κάτι...?
φυσικα και κανενας δεν μου εχει επιβαλει επισκεψη ,απλα οταν βλεπω κατι χωρις προφυλαξη υπενθυμιζω το γνωστο, οτι δηλαδη τις περισσοτερες φορες μεσα στο δολωμα -τυρακι ειναι πολυ πιθανο να κρυβεται αγκιστρι..τελικα σου εχει επιβαλει καποιον αν δεν σου αρεσει να πας η εχεις καποια καταγγελια να κανεις οτι η κα Χατζή το κανει ακαποτα και δεν το ξερουμε ολοι εμεις που μπορει να εχουμε κανει κατι μαζί της
Φίλε μου απευθύνεσαι σε ενήλικες ......πραγματι πιστευω οτι πολυ λιγο μπορω να βοηθησω ,μιας και οι περισσοτεροι δινουν μεγαλυτερη σημασια στο κατω κεφαλι τους..
..εσυ συναγωνιστη δηλαδη εισαι αρνητικος με τη προφυλαξη?αν θες να πεις κατι πες το με δικα σου λογια μαν και οχι με υπονοουμενα τυπου πλακας που κανουμε
..συμφωνω σε οσα γραφεις ,απλα οπως κι εσυ πολυ καλα γνωριζεις..το λοιμωδων και το Συγγρου απο Ενηλικες ειναι γεματο..Φίλε μου απευθύνεσαι σε ενήλικες ...
γνωρίζουμε όλοι ότι πηγαίνοντας με μία εργαζόμενη τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και δεν κάνουμε πειράματα ...
προσωπικά εγώ έχω μόνο μία ζωή Και δεν Είμαι ο Σούπερ Μάριο να έχω πολλές ...
Για τους υπόλοιπους πιστεύω να ισχύει το ίδιο χάρηκα που τα είπαμε να περνάς καλά...
πες μας τελικα γαμας ακαποτα? και μας ρωτας αν το κανουμε και εμεις?..εσυ συναγωνιστη δηλαδη εισαι αρνητικος με τη προφυλαξη?
καλη ερωτηση!! με πανευκολη απαντηση..πες μας τελικα γαμας ακαποτα? και μας ρωτας αν το κανουμε και εμεις?
για πεςςςςςςςςςςςςςκαλη ερωτηση!! με πανευκολη απαντηση..
ναι!! ναι!!! εγω ειμαι στις φωτογραφιες..για πεςςςςςςςςςςςςς