paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
Ελενα έπρεπε να βάλεις πληρώνεις δυωρο κερδίζεις 6 ωρο να είναι διανυκτέρευση
Ελενα έπρεπε να βάλεις πληρώνεις δυωρο κερδίζεις 6 ωρο να είναι διανυκτέρευση
ιν τοπικ ...ολα καλα ;) ;)Μαλλον ειμαστε
off TOPIC
τελειωνει κι αυτο ....Παμε για αλλα μετα ;) ;)Έλα πάμε για τα 950
Ακριβως ετσιΚαλησπέρα στην όμορφη Έλενα καλησπέρα και στα παιδιά που γράφουν και ενημερώνουν .Σχετικά με το διαγωνισμό αν και νέος θα ήθελα να πω ότι ένα παιχνίδι είναι και τίποτε άλλο καλό είναι λοιπόν να το βλέπουμε όλοι κάπως έτσι . Αυτά και φυσικά σέβομαι την γνώμη των υπολοίπων.![]()
Θα δειξει η νεκροψια ...χαχαΟ καλυτερος ειναι στο στενο οικογενειακο περιβαλλον....
δεν θες να ξερεις.... χαχαχαχ
μη το αποπαιρνεις βρε το κακομοιρο το παιδιεσυ γρηγορα στην απομονωση καλομαθες οξω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι προ σιεστας να τα πουμε λιγο ;)Ήρθατε κυρία μου?
Mε πρωτη ευκαιρια θα σας ηθελα στο messenger...
σιεστα μυριζομαι
Μεχρι τριωρα κανω MAX για προσωπικους λογους αυτο διαστημα ... Μπορει να συμβει ομως αυτο.. σε αυτα τα χρονικα πλαισια ΤΩΝ 3 ΩΡΩΝ ;) ;)Εννοούσα οποίος κερδίσει να πληρώσει δυο ωρες και να είναι μαζι σου 8 (6+2) ωςτε να είναι ολο το βραδυ
Μετα τις 3 ωρες..... ψαχνεις και για κουμπαρο!Μεχρι τριωρα κανω MAX για προσωπικους λογους αυτο διαστημα ... Μπορει να συμβει ομως αυτο.. σε αυτα τα χρονικα πλαισια ΤΩΝ 3 ΩΡΩΝ ;) ;)
Μετά της 3 ώρες άκρως .. ερωτευσημηΜεχρι τριωρα κανω MAX για προσωπικους λογους αυτο διαστημα ... Μπορει να συμβει ομως αυτο.. σε αυτα τα χρονικα πλαισια ΤΩΝ 3 ΩΡΩΝ ;) ;)
Μπα ... Και στο διωρο ερωτευσιμη ειμαι ....Μετά της 3 ώρες άκρως .. ερωτευσημη
τι ερωτευσημη εσυ παιδι μου δεν χωρταινεσαι πανω απο 6 ωρο και βαλεΜπα ... Και στο διωρο ερωτευσιμη ειμαι ....![]()
Καλως το το αγορικαλησπερα στα παιδια![]()
καλησπερα στους απογευματινους θαμωνες μας
![]()
![]()
![]()
καλημερα στην κα του νηματος κα ΧΑΤΖΗ που μας φιλοξενει και ετοιμαζωμαστε για την μεγαλη ημερα του στοιχίματος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην λες μεγαλες κουβεντες τυπου δεν ερωτευομαι ....θα το χασεις το στοιχημαΕρωτεύσιμη ; Ευτυχώς που τις παιδικες ασθένειες τις πέρασα μικρος και τωρα δε με ποιανουν χαχα οι υπόλοιποι φιλαχθητε μην ερωτευτείτε χαχα