TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εσυ γρηγορα στην απομονωση καλομαθες οξωεγω θα κερδίσω σίγουρα τασσαρα
εσυ γρηγορα στην απομονωση καλομαθες οξωεγω θα κερδίσω σίγουρα τασσαρα
Ναι ευκολο ...αυτα οκ ....αν καποιος ομως μπορει να <<συντηρει>> δυο και τρια ??ευκολο ενα παραδειγμα εχει κατι προφιλ εδω μεσα απο πριν γεννηθεις εσυ που εχουν ολα και ολα 10 μυνηματα αυτα διαγραφονται ;)
τεστ τεστ τεστΔοκιμή
το βρισκης κοριτσι απο πολλα αλλα ηλεκτρονικα χναρια πολλυ απλα ;) εγω διατηρω τετοιο συστημα στην επειχηρηση μου για τους εξυπνους βλεπω ip kai to string τους ακομη ;)Ναι ευκολο ...αυτα οκ ....αν καποιος ομως μπορει να <<συντηρει>> δυο και τρια ??
καλημερα γιαβρι μου παιχνιδιαρι ;) ;)Καλημέρα ρε τρελοπαρεάκι!
οκ πασο ...αλλα δεν θα πρεπει καποιος απο το site μετα να ασχολειται μονο μ αυτην την δουλεια ?το βρισκης κοριτσι απο πολλα αλλα ηλεκτρονικα χναρια πολλυ απλα ;) εγω διατηρω τετοιο συστημα στην επειχηρηση μου για τους εξυπνους βλεπω ip kai to string τους ακομη ;)
καλημερα γιαβρι μου παιχνιδιαρι ;) ;)
καλα δεν ειναι επιστημη θελει ομως ανθρωπο αποκλειης την συγκεκριμενη ip και μετα μονο να παιξη μπορει τοοκ πασο ...αλλα δεν θα πρεπει καποιος απο το site μετα να ασχολειται μονο μ αυτην την δουλεια ?
Εεεετσι ... Μ αρεσει που απο δω το φερες απο κει το πηγες στο <<σεξ δια χειρος>> κατεληξες ... Αλλωστε κοβετε το σεξ ??καλα δεν ειναι επιστημη θελει ομως ανθρωπο αποκλειης την συγκεκριμενη ip και μετα μονο να παιξη μπορει το
που τα βλεπης ολα ρε σκορπιε δικιο εχειΠου πηγαν τα άβαταρ? Οεο?
που τα βλεπης ολα ρε σκορπιε δικιο εχει
Ο καλυτερος ειναι στο στενο οικογενειακο περιβαλλον....εγω παντως αυτο που ειχα υποχρεωση σαν φιλος να το κανω το εκανα.... σου βρηκα τον καλυτερο
κανενα γνωστο εχεις σε καμια μεθ νοσοκομειου θα χρειαστη λιαν συντομος ;)Ο καλυτερος ειναι στο στενο οικογενειακο περιβαλλον....
δεν θες να ξερεις.... χαχαχαχ