TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μετα την απομακρυνση θα γινη συμβουλιο με την αφεντικινα του νηματοςαναλαμβάνεις εσύ μετά....
μετα την απομακρυνση θα γινη συμβουλιο με την αφεντικινα του νηματοςαναλαμβάνεις εσύ μετά....
εσυ βαζεις και κουλουρακι τζαμπα προσεχε γιατι λογιστης ακομη ειναι ο σκορπιος στινγκ τελος του μηνα απολυεται
τοσο καιρο που παρακολουθω λυνεις και δενεις εδω μεσα ασε τα τρελλα σουΜη λετε αλλα τετοια χαζα....μια παρεξηγηση που εγινε μου φτανει.
Δεν ειμαι τπτ..
εγω θελω νασαι μαζί μας οπως παντα και φυσικα εχουμε την γνωμη μας την θεση μας και τις αντιπαραθεσεις μας σε πλαισια νηματος τωρα το κοριτσι νομιζω να μας θελει όλουςΜη λετε αλλα τετοια χαζα....μια παρεξηγηση που εγινε μου φτανει.
Δεν ειμαι τπτ..
τοσο καιρο που παρακολουθω λυνεις και δενεις εδω μεσα ασε τα τρελλα σου
καπου ψαρευει ο αλεξ ισως παιρνει συνεντευξεις για το τρομπονιρε με ολα τα κοπροσκυλα αυτος με το γραφειο τυπου που ειναι??????
καπου ψαρευει ο αλεξ ισως παιρνει συνεντευξεις για το τρομπονι
έφερες την ανάπτυξη....?τωρα που γυρισα θα ανοιξουν νεες θεσεις εργασιας ;)
εσυ εισαι ο μονος που θα πας σπιτι σου μαλλον αγαπουληέφερες την ανάπτυξη....?
.......εσυ εισαι ο μονος που θα πας σπιτι σου μαλλον αγαπουλη
καλως τον εκδότη μας πως παει μαζευεται η υλη για το περιοδικοΉρθα και εγώ ενημερώθηκα ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ είναι εδώ γεια σε όλους
aυτα ειναιλοιπον μη ξεχναμε το επαθλο για την 1000 σελιδα μας πλησιαζει η ωρα και ο αλεξ εχει πολυ δουλεια