Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
κατσε να ακουσω το ασμααααααααα πρωτατο θεμα μας εχει δυο σκελοι απαντησες μονο το ενα ...το αλλο![]()
κατσε να ακουσω το ασμααααααααα πρωτατο θεμα μας εχει δυο σκελοι απαντησες μονο το ενα ...το αλλο![]()
καταλαβα θα κατεβουμε παλι σε συγκεντρωση (συλλαλητηριο)κατσε να ακουσω το ασμααααααααα πρωτα
ειπαμε νεα ταξη πραγματων...μετα σε λενε ρατσιστη<<Τακτοποιεί και τους τρανσέξουαλ η κυβέρνηση ισοπεδώνοντας αρχές και αξίες: Αλλαγή ταυτότητας και με τη βούλα του νόμου – Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια…>.
Εγω ειμαι και το εχω δηλωσει ...Και εδω και στο φβ και σε οποιον αρεσω... ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗς.. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙειπαμε νεα ταξη πραγματων...μετα σε λενε ρατσιστη
<<Τακτοποιεί και τους τρανσέξουαλ η κυβέρνηση ισοπεδώνοντας αρχές και αξίες: Αλλαγή ταυτότητας και με τη βούλα του νόμου – Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια…>.
Φρέσκιες και μαραγγιασμενες...Τασο... η ερωτηση με τα δυο σκελη αφορα τους μπαμιες και τις μπαμιες ??
Μεγαλη κουβεντα ...Υπαρχουν <<μπαμιες>> που αξιζει να ασχοληθεις ...Και εγκεφαλικοι <<μπαμιοι>> που δεν αξιζουν ουτε για φτυσιμοΦρέσκιες και μαραγγιασμενες...![]()
Ε ναιΤασο... η ερωτηση με τα δυο σκελη αφορα τους μπαμιες και τις μπαμιες ??
εσενα η μπαμια σου καλα???????????Φρέσκιες και μαραγγιασμενες...![]()
Ολοι τα ιδια ειναι.. Και τα ιδια συμφεροντα εξυπηρετουν ..Απλα αλλαζει ο τροπος εκτελεσης <του σχεδιου>> κατα την αποψη μουο συριζα ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχει περασει ποτε
Δεν ασχολούμαι με κανένα είδος (μπάμιας)...Μεγαλη κουβεντα ...Υπαρχουν <<μπαμιες>> που αξιζει να ασχοληθεις ...Και εγκεφαλικοι <<μπαμιοι>> που δεν αξιζουν ουτε για φτυσιμο
...Μεγαλη κουβεντα ...Υπαρχουν <<μπαμιες>> που αξιζει να ασχοληθεις ...Και εγκεφαλικοι <<μπαμιοι>> που δεν αξιζουν ουτε για φτυσιμο
εδω σε θελω καβουρα ερωτηση παγιδα ποιους προτιμας αυτους που αξιζει? η αυτους που την εχουν σαν μπαμια?Μεγαλη κουβεντα ...Υπαρχουν <<μπαμιες>> που αξιζει να ασχοληθεις ...Και εγκεφαλικοι <<μπαμιοι>> που δεν αξιζουν ουτε για φτυσιμο
ειδες που το ειπα ?? δεν ειναι απλο το θεμα εχει πολλες παραμετρουςΔεν ασχολούμαι με κανένα είδος (μπάμιας)...
Ρωτά τα κορίτσια που την δοκιμάσανε....εσενα η μπαμια σου καλα???????????![]()
![]()
Εγω ειμαι και το εχω δηλωσει ...Και εδω και στο φβ και σε οποιον αρεσω... ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗς.. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ