Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
κατσε να ακουσω το ασμααααααααα πρωτατο θεμα μας εχει δυο σκελοι απαντησες μονο το ενα ...το αλλο
κατσε να ακουσω το ασμααααααααα πρωτατο θεμα μας εχει δυο σκελοι απαντησες μονο το ενα ...το αλλο
καταλαβα θα κατεβουμε παλι σε συγκεντρωση (συλλαλητηριο)κατσε να ακουσω το ασμααααααααα πρωτα
ειπαμε νεα ταξη πραγματων...μετα σε λενε ρατσιστη<<Τακτοποιεί και τους τρανσέξουαλ η κυβέρνηση ισοπεδώνοντας αρχές και αξίες: Αλλαγή ταυτότητας και με τη βούλα του νόμου – Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια…>.
Εγω ειμαι και το εχω δηλωσει ...Και εδω και στο φβ και σε οποιον αρεσω... ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗς.. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙειπαμε νεα ταξη πραγματων...μετα σε λενε ρατσιστη
<<Τακτοποιεί και τους τρανσέξουαλ η κυβέρνηση ισοπεδώνοντας αρχές και αξίες: Αλλαγή ταυτότητας και με τη βούλα του νόμου – Αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια…>.
Φρέσκιες και μαραγγιασμενες...Τασο... η ερωτηση με τα δυο σκελη αφορα τους μπαμιες και τις μπαμιες ??
Μεγαλη κουβεντα ...Υπαρχουν <<μπαμιες>> που αξιζει να ασχοληθεις ...Και εγκεφαλικοι <<μπαμιοι>> που δεν αξιζουν ουτε για φτυσιμοΦρέσκιες και μαραγγιασμενες...
Ε ναιΤασο... η ερωτηση με τα δυο σκελη αφορα τους μπαμιες και τις μπαμιες ??
εσενα η μπαμια σου καλα???????????Φρέσκιες και μαραγγιασμενες...
Ολοι τα ιδια ειναι.. Και τα ιδια συμφεροντα εξυπηρετουν ..Απλα αλλαζει ο τροπος εκτελεσης <του σχεδιου>> κατα την αποψη μουο συριζα ειναι η χειρωτερη κυβερνηση που εχει περασει ποτε
Δεν ασχολούμαι με κανένα είδος (μπάμιας)...Μεγαλη κουβεντα ...Υπαρχουν <<μπαμιες>> που αξιζει να ασχοληθεις ...Και εγκεφαλικοι <<μπαμιοι>> που δεν αξιζουν ουτε για φτυσιμο
...Μεγαλη κουβεντα ...Υπαρχουν <<μπαμιες>> που αξιζει να ασχοληθεις ...Και εγκεφαλικοι <<μπαμιοι>> που δεν αξιζουν ουτε για φτυσιμο
εδω σε θελω καβουρα ερωτηση παγιδα ποιους προτιμας αυτους που αξιζει? η αυτους που την εχουν σαν μπαμια?Μεγαλη κουβεντα ...Υπαρχουν <<μπαμιες>> που αξιζει να ασχοληθεις ...Και εγκεφαλικοι <<μπαμιοι>> που δεν αξιζουν ουτε για φτυσιμο
ειδες που το ειπα ?? δεν ειναι απλο το θεμα εχει πολλες παραμετρουςΔεν ασχολούμαι με κανένα είδος (μπάμιας)...
Ρωτά τα κορίτσια που την δοκιμάσανε....εσενα η μπαμια σου καλα???????????
Εγω ειμαι και το εχω δηλωσει ...Και εδω και στο φβ και σε οποιον αρεσω... ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗς.. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ