Badwolf035
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2017
- Like
- 626
- Πόντοι
- 81
δεν λες που τελικα δεν διαγραφηκε ο λογαριασμος μου? να παει ξαφνικα πισω στο 700?
δεν λες που τελικα δεν διαγραφηκε ο λογαριασμος μου? να παει ξαφνικα πισω στο 700?
Μας κολάζεις βρε Έλενα για πολλοστή φορά!!!!Eτσι για να παει καλα το βραδυ μας
Mικρουλίτσα μου www.bourdela.com/list/discussions/review/id:52375/]για διάβασε εδώ[/url] γιατί πολλές φορές έχει συζητηθεί εδώ μέσα (όχι μόνο στο δικό σου θρεντ αλλά κι αλλού) περί ανωνυμίας πελάτη - είτε να μας βαθμολογούν οι κοπέλες.Ολες οι κριτικες για τα κοριτσια επρεπε να γραφονται μεσα στο νημα τις εκαστοτε ενδιαφερομενης ωστε να δινεται η δυνατοτητα αλληλεπιδρασης με τους ενδιαφερομενους σε πραγματικο χρονο .
Επισης να υποχρεωνεται η καθε κοπελλα να εχει το δικο της νημα..... Αν θελει να εχει κριτικες
ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΕΣ !! Ξερω γιατι ρωτησες ...Και καλα εκανες ;) ;)
ποιοί είναι, παρακαλώ, οι τίτλοι των εν λόγω ταινιών;;; μπορείτε να μας τους κοινοποιήσετε φιλτάτη Έλενα;;;
1.Δεν ήθελα να με πάρει η καθηγήτριά μου
2.Έτσι κερατωσα τον άντρα μου
3.Οι επιθυμίες μιας καυτής κυρίας
3.Η σουλτανα και ο υδραυλικός
4.Μαθήματα σεξ από την Έλενα
μουνι vs. κωλος. 5-1Eτσι για να παει καλα το βραδυ μας
μουνι vs. κωλος. 5-1
..ερχεται δηλαδη στο ..ξεκουδουνο πρωταγωνιστης χωρις εξετασεις με ηπατιτιδα β ,βαζει προφυλακτικο και πηδαει αβερτα χωρις να υπολογιζει κανεις την μεταδοση με τα σαλια..Οπου υπαρχουν εξετασεις ΧΩΡΙΣ ...οπου οχι .....ΜΕ !!
..ερχεται δηλαδη στο ..ξεκουδουνο πρωταγωνιστης χωρις εξετασεις με ηπατιτιδα β ,βαζει προφυλακτικο και πηδαει αβερτα χωρις να υπολογιζει κανεις την μεταδοση με τα σαλια..
γεια σου μελαχρινη ζαργανα
αδελφε μια απορεια ακομα και πελατης δεν μπορει να εχει τις ιδιες προδιαγραφες που αναφερεις η μηπως εχεις ξεχασει καποια σε μπουρδελο πριν καποια χρονια που κωλουσε αιτζ τους πελατες της που το εκανε ακαποτα :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:..ερχεται δηλαδη στο ..ξεκουδουνο πρωταγωνιστης χωρις εξετασεις με ηπατιτιδα β ,βαζει προφυλακτικο και πηδαει αβερτα χωρις να υπολογιζει κανεις την μεταδοση με τα σαλια..
συμφωνω απολυτα μαζι σου συναγωνιστη!! απλα το αναφερω γιατι πολυ ευκολα τα πολλα νιαου και ουαου στο τελος σερβιρουν πονο..αδελφε μια απορεια ακομα και πελατης δεν μπορει να εχει τις ιδιες προδιαγραφες που αναφερεις η μηπως εχεις ξεχασει καποια σε μπουρδελο πριν καποια χρονια που κωλουσε αιτζ τους πελατες της που το εκανε ακαποτα :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
ΣΩΣΤΟΣ ο ΓΕΩΡΓΑΡΟΣ αν και καθημενος ορθα ομιλείςμονο βλακας η χαζος ειναι να απει καποιος με καποια κοπελα χωρις καποτα και η κοπελα δεν θελει να παιξει με την υγεια της