Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Οπου υπαρχουν εξετασεις ΧΩΡΙΣ ...οπου οχι .....ΜΕ !!κάποιες φωτογραφίες είναι με προφυλακτικό και κάποιες άλλες χωρίς προφυλακτικό
Οπου υπαρχουν εξετασεις ΧΩΡΙΣ ...οπου οχι .....ΜΕ !!κάποιες φωτογραφίες είναι με προφυλακτικό και κάποιες άλλες χωρίς προφυλακτικό
Δυο διαφορετικεςπρεπει να ειναι απο διαφορετικες ταινιες μαλλον κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει αλλα τι λεει η κα ΧΑΤΖΗ για αυτο
γεμησε ολη η τουαλετα με υγρα δεν τα βλεπεις κοντευουμε να πλημηρησουμε τελικα τι να κανω ο υδραυλικος ειναι με την σουλτανα και εγω σφουγαριζω μεχρι να ερθειΨυχραιμία και αυτοσυγκράτηση!!!
Ρε Μυρτιλε τι τις θες τις σφουυγαριστρες.....
γεμησε ολη η τουαλετα με υγρα δεν τα βλεπεις κοντευουμε να πλημηρησουμε τελικα τι να κανω ο υδραυλικος ειναι με την σουλτανα και εγω σφουγαριζω μεχρι να ερθει
Eτσι για να παει καλα το βραδυ μας
καθολου δεν τους προλαβαινω απο το μεσημερι μεχρι τωρα θα ζητησω και επιδομα σε λιγοΥπερβολικος....
εμάς...?Καλα Εσας σας φανταζομαι να βλεπετε και τις ταινιες.....
με αποκλειστικη νοσοκομα σαν κατι γεροντια
Καλα Εσας σας φανταζομαι να βλεπετε και τις ταινιες.....
με αποκλειστικη νοσοκομα σαν κατι γεροντια
http://[URL unfurl="true"]www.ihappy.gr/wp-content/uploads/2016/03/jack.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Προσεχε τα σωληνακια εσυ καρντασι ... ;) ;) ;)
με ματιάξατε σήμερα....Προσεχε τα σωληνακια εσυ καρντασι ... ;) ;) ;)
κότες και γαλόπουλα....να φερω την παπια?
Καλησπερα Γιωργογεια σου ελενα
τις σφουγκαριστρες δεν προλαβαινω την τουαλετα απο τα υγρα τα χαπια μου παθαινω εγκεφαλικο το 166 για σιγουρια αρε ελενα τι μας κανεις παλι ρε γαμωτο υποσχεση αν ξαναβρεθούμε δεν το γλυτώνεις κατακκοκινο θα στο κανω