Το πότε θα σκοράρεις δεν ξέρω...
Αυτό που ξέρω είναι να προσέχεις μην σε βάλει πρώτη γκολ...
θα έχω λιώσει στο σκάψιμο και την αγγαρεία κι έτσι δε θα μπορώ να τελειώσω εύκολα, επομένως πιστεύω να την καταφέρω να με κατουρήσει με τη μουναρίτσα της και να λήξει 0-1 το 1ο ημίχρονο
και να δοκιμάσουμε ανατροπή στο 2ο (ε πόσο να κρατηθώ)
Καλα θα παω να σαβουρωσω κανα 3αρι κιλα πιτογυρα να παρω λιγο τα πανω μου να χουμε να λεμε .... ;) ;)
ΓΚΡ μη βάλεις περιττά κιλά επάνω γιατί πώς θα σε πάρω αγκαλίτσα, τόσα χάπια παίρνω κι αγωγές φυσιοθεραπείες, ειδική διατροφή μη με στείλεις στο χειρουργείο.......
Διάβασα κάποιες κριτικές για την Ελένη μας, θέλω όμως να σταθώ στο οικονομικό θέμα το οποίο έχει συζητηθεί αρκετές φορές. Κι αφορμή ήταν οι δύο χθεσινές μου "αταξίες" στο τοπικό συνεργείο....
1) Εφόσον η ταρίφα είναι (για τα call girls) γύρω στα 100-120 (μέσο όρο) δε νομίζω ότι είναι και πολλά τα 150 για μια κοπέλα που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινείες. Έτσι κι αλλιώς όπως στην αγορά υπάρχουν τα φθηνά μήλα, τα ακριβότερα και τα golden για τους πορτοφολάδες, ο αγοραίος έρωτας ακολουθεί κι αυτός τέτοιους κανόνες....
Υπάρχει το
Μεταξουργείο του 10ρικου, υπάρχουν κι οι συνοδοί πολυτελείας των πολλών Euros....
2) Τώρα τα +30 για analogue circuit για κάποιον που αρέσκεται σε δαύτο ούτε αυτά είναι πολλά....
Π.χ. σε κάτι μπαράγκες του Καραγκιόζη στην Αμαλιάδα μου είπαν κάτι κοπρόσκυλα που πήγαν πρόσφατα, ότι 20 είναι το φακ και με ένα τάληρο παραπάνω δίνει και πίσω πόρτα. Αν τώρα κάποιος τα τσιγγουνεύεται ας πάει στη οδό της
Φύλης μας θα του έλθει φθηνότερα....
3) Για αναλογιστείτε ότι στο τοπικό συνεργείο η ακάπ πίπα χρεώνεται συν 40 και δεν είναι και τελειωτική....
Δηλαδή θες 70 στην καλύτερη (αν σου κάνει έκπτωση) για άντε 2 λεπτά ακάπ.....
Κι αν πέσεις σε κάποια που θα σου σπάσει τα νεύρα (πέτυχα χθες το σέλινο, παλιότερα τη Φολίτα), τι να πεις για τα 150 της Ελένης??
Που δε νομίζω να σκοτίζει τα @@ρια του καθενός, δε μιλάμε για αρρωστημένες φάσεις πελατών που έχουν ανώμαλα βίτσια....
Έχω πετύχει και μια καλή (ελληνίδα τη Μαρία) και δε μετάνοιωσα για τα 80 ούτε για το 10ρικο δώρο....
Και της είπα αν ήθελε με 30 ακόμη να έδινε πίσω πόρτα αλλά δεν το έκανε.....
4) Όσο για το θέμα του ξενοδοχείου (όταν βρίσκεται εκτός Αθηνών) έλεος πια......
Κι οι γύφτοι από τη Μπιρμπίτα εκεί στη Μεσσήνη δε θα το σκέφτονταν αυτό....
Δηλαδή ρε τύποι η κοπέλα μετακινήθηκε κάπου αλλού, άρα θα μείνει σε χοτέλ, λογικό είναι να κλείσει ένα δωμάτιο, ε πρέπει εκεί μέσα να μαντρώσει και τον καθέναν μας και να κυληθεί στα σεντόνια που θα κοιμηθεί μετά;
Το να δώσεις πες 30 ακόμη για ένα δωμάτιο ημιδιαμονής, σάμπως και πρέπει να τα χρεωθεί η κάθε κοπέλα;
Ή μάλλον μωρή σου πληρώνω το δωμάτιο για να μην έλθω στο δικό σου, κάτσε να γαμήσω κι από τον κώλο χωρίς έξτρα χρέωση και πατσίσαμε....
Το να ζητήσει μια κοπέλα χοτέλ 5στερο που πάει 150+ το δωμάτιο, ε τότε ας βρει άλλο κορόιδο, αλλά ένα τυπικό ξενοδοχείο του 30ριου ούτε κι αυτό θεωρείται υπερβολικό.....
Σαφώς και δεν είμαι κανένας φραγκάτος, αλλά και ΣΑΦΩΣ ξέρω πώς βγαίνει το 20ρικο (ειδικά στο χωράφι)....
Αλλά δε θα γίνω γύφτος.....
Αυτά είχα να γράψω...