anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
πριν το 4.....αλεξ ποτε θα βγεί το τρομπονι 3
πριν το 4.....αλεξ ποτε θα βγεί το τρομπονι 3
περίμενε έχω υποψήφιο θύμα αλλά δεν είναι δυνατό χαρτί.......... σίγουρα κάποιος θα βρεθεί εδώ μέσα είναι δεδομένο...αλεξ ποτε θα βγεί το τρομπονι 3
θα σου προτεινα να πας διπλα στο νημα της Ευαςπερίμενε έχω υποψήφιο θύμα αλλά δεν είναι δυνατό χαρτί.......... σίγουρα κάποιος θα βρεθεί εδώ μέσα είναι δεδομένο...
θα σου προτεινα να πας διπλα στο νημα της Ευας
Νεα εκδοση..μεχρι το 10 θα φτασεις πριν βγει ο μηνας!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχ
πληρώνει αυτή η κυρία? γιατί η χατζή τα στάζει χοντρά...θα σου προτεινα να πας διπλα στο νημα της Ευας
Νεα εκδοση..μεχρι το 10 θα φτασεις πριν βγει ο μηνας!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχ
πληρώνει αυτή η κυρία? γιατί η χατζή τα στάζει χοντρά...
ξουτ ...πληρώνει αυτή η κυρία? γιατί η χατζή τα στάζει χοντρά...
ένσημα όλα κομπλέ η θα έχουμε αλεξη μητροπουλο και δεν συμμαζεύεταιΗ Επιχειρηση Χατζη φιλτατε εχει στηθει στα προτυπα της Εταιρειας "ευα'
εκ του Λογιστηριου
ένσημα όλα κομπλέ η θα έχουμε αλεξη μητροπουλο και δεν συμμαζεύεται
μεροκάματο να βγαινη 3 άντε το πολύ 4 το πολύ πολύ 6000 το μήνα οι καφέδες βρε παιδί μουξουτ ...
αγιογδύτης έγινες...
Ιεροδουλογδύτης θες να πεις...ξουτ ...
αγιογδύτης έγινες...
ποιος ο τσιπρας? έχετε μαζέψει τέτοιες φίρμες εκείΕνα θα σου πω
Ο Αλεξης ζητησε δουλεια στο νομικο τμημα
Αλλα εχουμε popov
θα σε πάρω με της ντομάτες ....αγιόγδυτημεροκάματο να βγαινη 3 άντε το πολύ 4 το πολύ πολύ 6000 το μήνα οι καφέδες βρε παιδί μου
σωστό και αυτό...Ιεροδουλογδύτης θες να πεις...
πατριώτη θεσ/νικη και εσύ ?????Ιεροδουλογδύτης θες να πεις...
ναι αγαπητευπαρχει μια διαφορα για μενα σωστο και το νημα της ευας ομως εδω η επιχειρηση εχει στηθει απο θαυμαστες ναι οι οποίοι εγιναν φίλοι και απο την συμπεριφωρα προς όλους μας ακόμα και στους κακοπρωαίρετους αρκετες φορές της κα ΕΛΕΝΑΣ αυτο και μονο συναγωνιστες
Συμφωνώυπαρχει μια διαφορα για μενα σωστο και το νημα της ευας ομως εδω η επιχειρηση εχει στηθει απο θαυμαστες ναι οι οποίοι εγιναν φίλοι και απο την συμπεριφωρα προς όλους μας ακόμα και στους κακοπρωαίρετους αρκετες φορές της κα ΕΛΕΝΑΣ αυτο και μονο συναγωνιστες
και που εισαι ακομα μεχρι τσακαλωτο για τα οικονομικα για επιβλεψη εχουμε χαχχαχαχχαχαχχαποιος ο τσιπρας? έχετε μαζέψει τέτοιες φίρμες εκεί