ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
καληνυχτα ελενα τα λεμε παω να ετοιμαστω για ποτακι
εσυ μουσιτσα εμενα περιμενες να φυγω ??
ειπαμε υποδοχη απο μαλαγαρα προσοχη φιλε στα ραντευου μαι στις συνεντευξεις καληνυχτα σε ολους και στην χατζη καλο ταξιδι
καλα να περασεις γιαβρι μου ..καληνυχτα ελενα τα λεμε παω να ετοιμαστω για ποτακι
Ευχαριστώ, κορίτσι μου. Το φούντωμα θέλει τη γιατρό του ...απλα πραγματα ....μαζευεις ενα ματσο απο φυλλα εφημεριδες ..τις πιο μισητες για σενα...recomented ....Τις φουντωνεις ...καρφωνεις με ενα πιρουνι την ρεγγα και την πλησιαζεις πανω απο την φωτια μεχρι να πεταχτει η πετσα ....ειναι ετοιμη ...Λαδι λεμονι ..και ετοιμος....
διαδικασια 3 λεπτων
ΜΗΝ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙΣ....
ολες ξερουν απο τσουρουφλισμα ... η καθε μια με το δικο της <<ξεχωριστο>> τροπο ... Το απεδειξε η ιστορια γιαβρι μουΕυχαριστώ, κορίτσι μου. Το φούντωμα θέλει τη γιατρό του ...
Αν βάλω απ΄όλες τις εφημεριδες Ριζοσπάστη, Αυγή, Καθημερινή Ελ. Τύπο, Πρώτο Θέμο γίνεται νοστιμότερη ή με ακροδεξιές ... εκεί που ξέρουν από τσουρούφλισμα ...
;) ;) ;)κ ενα σπαγγατο πρεπει
Ρέγγα+ουζάκι=φούντωμα? ΄Η υπάρχει άλλη συνταγή?ολες ξερουν απο τσουρουφλισμα ... η καθε μια με το δικο της <<ξεχωριστο>> τροπο ... Το απεδειξε η ιστορια γιαβρι μου
Καλημερα
the best συνταγη in town αυτη που εγραψεςΡέγγα+ουζάκι=φούντωμα? ΄Η υπάρχει άλλη συνταγή?
ΚαλημεραΚαλημερα ελενα....
Ολα ετοιμα γιαβρι μου ...Α ξεχασα την οδοντοβουρτσα μου ....τα εχετε ετοιμασει ολα για την ανοδο της ελενας στην θεσσαλονικη
μια γλυκιά Καλημέρα από τον βυσσινί κάμπο σήμερα πάμε για μπάνιο έχει υπέροχο καιρό αστέριΚαλημερα
Καλημερα