ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
λευτα υπαρχουν για την μεγαλη σιεστα που ελεγε και καποια ψυχη η υποδοχη εχει και χορηγο οποτε δεν τρεχει τιποταΛΕΙΠΕΙ ΠΑΛΙ .... >
λευτα υπαρχουν για την μεγαλη σιεστα που ελεγε και καποια ψυχη η υποδοχη εχει και χορηγο οποτε δεν τρεχει τιποταΛΕΙΠΕΙ ΠΑΛΙ .... >
Καλα παιδια ειμαστε γιαβρι μου ...μεχρι να στραβωσουμε !!!ελενα εσας τις θεσσαλονικιες σας πηγαινω πολυ
Φουλαρισμενα ??τα λεωφορεια περιμενουν
φουλαρισμενα ναι αν δουλευουν δεν ξερωΦουλαρισμενα ??
φουλαρισμενα ναι αν δουλευουν δεν ξερω
ναι απο οτι θυμαμαι χαλανε στην μεση του δρομου ...εχω πεσει σε τετοιες περιπτωσεις αρκετες φορες .... >φουλαρισμενα ναι αν δουλευουν δεν ξερω
ααααααχ λεφτα υπαρχουν ..αλλα εχουν παει διακοπες οξω .....λευτα υπαρχουν για την μεγαλη σιεστα που ελεγε και καποια ψυχη η υποδοχη εχει και χορηγο οποτε δεν τρεχει τιποτα
δεν ακους τι λεει ο αργυροπελεκανος ?? θα εχουμε θεματα λειτουργιας των λεωφορειων ... >τα εχετε ετοιμασει ολα για την ανοδο της ελενας στην θεσσαλονικη
ααααααχ λεφτα υπαρχουν ..αλλα εχουν παει διακοπες οξω .....
πιστευω να ειναι ετοιμα μεχρι να πατησεις ποδι στη θεσσαλονικηδεν ακους τι λεει ο αργυροπελεκανος ?? θα εχουμε θεματα λειτουργιας των λεωφορειων ... >
Ναι μαζι με το μετροπιστευω να ειναι ετοιμα μεχρι να πατησεις ποδι στη θεσσαλονικη
μμμμμμμμ .του κουτιου ....το δικο μου ερχεται απο το εργοστασιο
εσυ μουσιτσα εμενα περιμενες να φυγω ??ήρθε η ώρα να κοπροσκυλιάσουμε....
καλο ξημερωμα καλη ξεκουραση!!!Λοιποοοοον αγορινες παω να την πεσω στα ιδιαιτερα διαμερισματα μου .... γιατι αυριο εχει ξυπνημα πρωι πρωι
Θα τα λεμε και απο τον δρομο .. Δεν χανομαστε ;) ;)
Καλο ξημερωμα σε ολους και ολες