ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 746
μπορεί να τον ξερει ο φίλος και να εισαι τυχερήδεν εχω και το τηλ του μανατζερ της ...φτηνα θα σου ερχοτανε ... ;)
μπορεί να τον ξερει ο φίλος και να εισαι τυχερήδεν εχω και το τηλ του μανατζερ της ...φτηνα θα σου ερχοτανε ... ;)
Απο την Καβαλα ενα κοριτσακι ...Ποια είναι η Βανδή ...?
Πείτε κ εμένα....
μια τραγουδήστρια απο οτι θυμάμαι ρε αννον ημαρτον το μαγαζί δεν καθαρίζει με σφουγγαρόπανοΠοια είναι η Βανδή ...?
Πείτε κ εμένα....
Ο ψωλαρας που είναι....?
Καβάλα ....χμ...Απο την Καβαλα ενα κοριτσακι ...
ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ....?? ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΛΑ Η ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΡΔΙΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ... :-εσενα μουνι βανδη κωλο και εναλαξ
Μπαααα ...οχι μωρε .... λες ?Θαυμάζει το εργαλείο του! Λέτε να είναι και νάρκισσος?
Όλοι εδώ είμαστε...Θαυμάζει το εργαλείο του! Λέτε να είναι και νάρκισσος?
Μη μας μεινεις ?? Δεν μπορω αλλες απωλειες αυτον τον καιρο ...ειμαι φουλ :-(ολο το βραδυ το πρωι δεν θα μπορω να κουνηθω
ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ....?? ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΛΑ Η ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΡΔΙΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ... :-
παρε καμια ένεση μαζί σου θα σου κανει καλο χαχχαχαχα ολο το βραδύ φτηνά θα σου ερθειολο το βραδυ το πρωι δεν θα μπορω να κουνηθω
τρομαξε με το 20 αποντο χαχαχχαχατι επαθες
Ολα τα μηκη εχουν τις χαρες τους ......Όλοι εδώ είμαστε...
Οι μικρότσουτσουνοι δεν μιλάει κανείς.....
παπαβερινουλα ...ποτε δεν ξερειςπαρε καμια ένεση μαζί σου θα σου κανει καλο χαχχαχαχα ολο το βραδύ φτηνά θα σου ερθει