Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλο πιστευω ???Αχ, Κυρια Χατζη,
Τι κολλημα εχουμε φαει...
Καλο πιστευω ???Αχ, Κυρια Χατζη,
Τι κολλημα εχουμε φαει...
Τεκμηριωστε το μου !! και οι δυο ...συμφωνώ μαζί σου....
Τεκμηριωστε το μου !! και οι δυο ...
εσυ ρε ελενακι οσοι επιζήσουν απο την συνεύρεση σας καλώς οσοι σε βλέπουμε κοντεύει να μαρμαρώσει η να γίνει λαστιχο στην τουαλετα αντε να μπούμε σειρά για ιεροτελεστία και φυσικά για αναθήματα ελπιζω συντομα να σε γνωρίσω και να δω αν οσα λεν για την πρωτη ιέρεια ειναι σωστα :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:Oχι φιλε μου scorpie .... ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ Και καλοι καπεταναιοι στις φουρτουνες φαινονται...
Σεβομαι τους μη εχοντες και κανω το ελαχιστο δυνατον γι αυτους !!
https://i0.wp.com/[URL unfurl="true"]www.dadcooksdinner.com/wp-content/uploads/2013/03/600.jpg?ssl=1[/img[/URL]]
[/quote] Ευχαριστω για τα κερακια γιαβρι μου σαλονικιο :rose: :rose:
θα γίνει κακόβουλα και εκ του πονηρού..Τεκμηριωστε το μου !! και οι δυο ...
καλά σου λέω...Δεν το ειχες καταλαβει ακομη ?? .....Κουουουτο παιδι / Κουουουτο παιδι ...
θα γίνει κακόβουλα και εκ του πονηρού..
θα φυλάει καραούλι κάποιος 2 ώρες εδώ να πάρει το δώρο...
;) ;) ;)Ευχαριστω για τα κερακια γιαβρι μου σαλονικιο
γιατι ουτως η αλλως τοσο δεν σπαταλανε οι περισσοτεροι απο μας στο forum ??θα γίνει κακόβουλα και εκ του πονηρού..
θα φυλάει καραούλι κάποιος 2 ώρες εδώ να πάρει το δώρο...
Aνεβαινω 3 - 6 σεπτεμβρη ...Καλησπερα, κανενα τουρ στην συμπρωτευουσα θα κάνεις? Να σε χαρουμε και μεις....
μιλάνε οι κοπέλες στα νήματα τους και πολύ καλά κάνουν...Κι αμα πχ το 1001 το πατησει η Ευα?
είπα την άποψη μου...γιατι ουτως η αλλως τοσο δεν σπαταλανε οι περισσοτεροι απο μας στο forum ??
και ....Ασκαρδαμυκτι = Ασκαρδαμυκτι ειναι οταν παρακολουθουμε με αγωνια μηπως κατι δεν παει καλα.Νομιζω η κυρία Χατζη κατάλαβε αυτο που της είπα... και θα βρεθει παρόμοια εναλλακτικη οσονουπω.
Keep following Ελενα Χατζη
θα κανω λεσβιακο με την ευα... αν θελει εννοειται ...γιατι μπορει να το κανει τυχαια και οχι απο προθεση ...το ιδιο ισχυει για ολουςΚι αμα πχ το 1001 το πατησει η Ευα?
θα κανω λεσβιακο με την ευα... αν θελει εννοειται ...γιατι μπορει να το κανει τυχαια και οχι απο προθεση ...το ιδιο ισχυει για ολους