Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ας ειναι ..Ειναι μουσικο κεφαλαιο ....Το τι κανει στο κρεββατι του απο την στιγμη που δεν μας κανει κακο δεν μας αφορα
γιωργο ακους χατζηγιαννη ? είναι κρυφογκεουλας λενε
Ας ειναι ..Ειναι μουσικο κεφαλαιο ....Το τι κανει στο κρεββατι του απο την στιγμη που δεν μας κανει κακο δεν μας αφορα
γιωργο ακους χατζηγιαννη ? είναι κρυφογκεουλας λενε
Οτι μπορει ο καθενας γιαβρι μου ..Αρκετοι παντος ΝΑΙ ...Αλλα ειναι ντροπαλα αγορια (και το σεβομαι αυτο)..και δεν γραφουν τι ζουζουνια ειναι ....elena γαμανε καθολου αυτοι εδω ρε ή με το γερογλυκανο την βγαζουνε στο νημα σου ολη μερα ???
Καφε εφτιαξες αγορινα ??????
Εδω πια .....με χιλια ζορια ξυπνησα ...που ειναι η κυρια του νηματος πολυ καλημερα
εχεις για εμενα καμμμια δουλιτσα να βγαλω και εγω κανενα μεροκαματο ;)ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ....Εντος και εκτος συνορων.....
ΣΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..
ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ <<ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ>>
ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ .. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!δεν εχω που να πιω καφε και περιμενω :- τι ωρα ανοιγη
24 ώρες ανοιχτό είναι...
θα βρεις κάνα 2 κρεμανταλάδες ....
Τι θα κανω εγω χωρις εσενα και τα ευστοχα σχολια σου ....Είναι επικινδυνη πλεον...
Μπορει να μπει με strap on σημερα να πει καλημερα....
Εγω φοβαμαι. Παω για καφε στο νημα για το "πλυσιμο των χεριων"
καλημερες
παντα στην υπηρεσια σας χαρα μου να βοηθαω την ΛαιίδιΜΟΥ ΔΕΙΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ .. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!
ψέματα λέω...?
Τo ΒOU ειναι ο καθρεφτης της κοινωνιας μας ....ΔΥΟ ΝΙΠΤΗΡΕς θα τους εχει βρε γιαβρι μου ...πλενουμε καπου τα χερια μας τελικα τι υπηρεσιες προσφερει το μπου
ΚΡΑΤΑΩ....ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ...Εγω καθόλου.
Κρατας στατιστικα? σημειωσε το.
Τι θα κανω εγω χωρις εσενα και τα ευστοχα σχολια σου ....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..
Θαρθει μην ανησυχεις ..Ισως μεχρι τελους ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ .... ;) ;)
ΚΡΑΤΑΩ....ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ ...το κουρασανε το κοριτσι πατριωτη και κοιμηθηκε αργα αλλα πρεπει να φοβόμαστε μετα τα χτεσινα να ερθει στο καφενειο με κανενα παλαμαρι και αρχησουμε να τρεχουμε καλημερα σε ολη την παρεουλα καλημερα στην ιερεια του νηματος
Εγω κανω γενικη καταγραφη βρε ... ;) ;)Εσυ τα κρατας? Στον αλλον τα ειπα