baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
ρε αει απο δω που μου μάθες και εγγλέζικα.So you go and stay with grandpas. I'll be here, if i come back late, eat.
ρε αει απο δω που μου μάθες και εγγλέζικα.So you go and stay with grandpas. I'll be here, if i come back late, eat.
ρε αει απο δω που μου μάθες και εγγλέζικα.
ΜΗΝ το χοντρυνουμε πολυ με τα αγγλικα γιατι θα μας μπαναρουν ολους ομαδικα ..here you are?Υou refuse grandpas for one so little panties. sorry without panties.
bles will be red from the angry about that you say about his nanny.The english trofos tou mple nimatotheti made me an expert.
εσπεραντο ειναι αυτη η γλωσσαThe english trofos tou mple nimatotheti made me an expert.
τα γκρικλις απαγορέυονται όχι τα εγγλέζικα ο μπαροκοίλης απαρνιέται το συνάφι του.ΜΗΝ το χοντρυνουμε πολυ με τα αγγλικα γιατι θα μας μπαναρουν ολους ομαδικα ..
Και θα εχουν και δικιο οι mods !!
γιατι απαρνιεμαι τον παππου ??
trancelate: αμα αργησω φατε που λενεSo you go and stay with grandpas. I'll be here, if i come back late, eat.
A oκ τοτε ....τα γκρικλις απαγορέυονται όχι τα εγγλέζικα ο μπαροκοίλης απαρνιέται το συνάφι του.
Kανεις δεν θυμωνει ....η τουλαχιστον ετσι υποθετω ...bles will be red from the angry about that you say about his nanny.
ρε αει απο δω που μου μάθες και εγγλέζικα.
νοικοκυρεμενα πραγματα .Σωστή νοικοκυρά:τρίχα δεν υπάρχει κάτω!
trancelate: αμα αργησω φατε που λενε
Kανεις δεν θυμωνει ....η τουλαχιστον ετσι υποθετω ...
Φύσα αέρα σύμμαχε που λέμε.
ΑΝΤΡΟΥΠΗ.
Οχι βρε δεν παρεξηγω κανενα ....Ζηλεύουν τον έρωτά [size=40pt]μου[/size] μην τους παρεξηγείς.
Ελά μωρή παιχτούρα.Ζηλεύουν τον έρωτά [size=40pt]μου[/size] μην τους παρεξηγείς.
Σου ανεβάζω την ψυχολογία για να στην ρίξω μετά.κατάλαβες η να το πώ και στα εγγλέζικα?Στηρίζεις;;;;
Σου ανεβάζω την ψυχολογία για να στην ρίξω μετά.κατάλαβες η να το πώ και στα εγγλέζικα?
Δέν βάλατε τόνο και δεν καταλαβαίνω την έννοια της λέξης.Ντεν καταλαβαινει ελληνικος αλλα εισαι ανθρωπος καλος μαλλον