anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 4.636
να το πω.....Εγω τι ζωδιο ναμαι? δεν παει ο νους σου!
σκαντζοχοιρος....
να το πω.....Εγω τι ζωδιο ναμαι? δεν παει ο νους σου!
Καλησπερα γιαβρι μου
εφαγε μουσακα...ρε φιλε μην γινεσαι γραφικος...8 χρονια στην μυκονο που γινετε το καγκελο ποτε δεν λεω τι κανω εστω και στα 40 μου....ενα ξερω ομως οτι οποιος γαμαει δεν το κανει δημοσια διαφημιση γιατι δεν εχει αναγκη να το κανει....και οπως λεει και ο λαος ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται... εμπιρικα παντα σου λεω μην εισαι καγκουρας και γαμα για την παρτη σου αν το κανεις....
ρε φιλε μην γινεσαι γραφικος...8 χρονια στην μυκονο που γινετε το καγκελο ποτε δεν λεω τι κανω εστω και στα 40 μου....ενα ξερω ομως οτι οποιος γαμαει δεν το κανει δημοσια διαφημιση γιατι δεν εχει αναγκη να το κανει....και οπως λεει και ο λαος ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται... εμπιρικα παντα σου λεω μην εισαι καγκουρας και γαμα για την παρτη σου αν το κανεις....
ρε φιλε μην γινεσαι γραφικος...8 χρονια στην μυκονο που γινετε το καγκελο ποτε δεν λεω τι κανω εστω και στα 40 μου....ενα ξερω ομως οτι οποιος γαμαει δεν το κανει δημοσια διαφημιση γιατι δεν εχει αναγκη να το κανει....και οπως λεει και ο λαος ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται... εμπιρικα παντα σου λεω μην εισαι καγκουρας και γαμα για την παρτη σου αν το κανεις....
δεν λεγεται διαφημιση φιλε αν ο αλλος δεν σε εχει δει ποτε και εισαι σε ενα φορουμ και μιλας ανωνυμα
στην προσωπικη μου ζωη αν εξαιρεσεις 3 κολλητους κανενας αλλος δεν γνωριζει
δεν μιλαω ποτε
απλα τωρα μου εκατσε βαρυς και ο μουσακας και ειπα να καυλαντισω λιγο τους μπουρδελιαρηδες με το καναλι που τραβαω
σημερα ποσες μαμησες?δεν λεγεται διαφημιση φιλε αν ο αλλος δεν σε εχει δει ποτε και εισαι σε ενα φορουμ και μιλας ανωνυμα
στην προσωπικη μου ζωη αν εξαιρεσεις 3 κολλητους κανενας αλλος δεν γνωριζει
δεν μιλαω ποτε
απλα τωρα μου εκατσε βαρυς και ο μουσακας και ειπα να καυλαντισω λιγο τους μπουρδελιαρηδες με το καναλι που τραβαω
σημερα ποσες μαμησες?
σημερα ποσες μαμησες?
σημερα ποσες μαμησες?
χθες γαμησα μια πριαμο
δυνατο γαμησι της πεταξα τα ματια εξω
σημερα τιποτα
μην μου πεις ήτανε χήρα...χθες γαμησα μια πριαμο
δυνατο γαμησι της πεταξα τα ματια εξω
σημερα τιποτα
μην μου πεις ήτανε χήρα...
εγω παλι λεω να πας σε κανενα ψυχολογο η ψυχιατρο να σε δει.... απλα εσυ εχεις παθει καλοκαιρινη μουνοπλακα και κολοπλακα και εισαι παραληρημα ...
μην μου πεις ήτανε χήρα...
απο κάπου έφαγε φόλα και ήρθε σ εσένα;25αρα λυσσασμενη για πουτσο ητανε φιλε
δήλωσα αγράμματος.... :-Να προσέχεις την ορθογραφία σου τύπε.
απο κάπου έφαγε φόλα και ήρθε σ εσένα;