anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 4.636
χααχαχαχαχ το χορευω τελεια φιλος !!!
χααχαχαχαχ το χορευω τελεια φιλος !!!
στο ειχα ποσταρει πριν μια εβδομαδαΟλος ο πλανητης ...Εμενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτα ..
Να το ανεβάσεις στο instagram θα ξεπεράσεις και τον Τζιανλούκα τον Ιταλό που χορεύει με τα μοντέλα.χααχαχαχαχ το χορευω τελεια φιλος !!!
δεν τρελαινομαι .... το μακαρενα το θεωρω πολυ καλυτεροστο ειχα ποσταρει πριν μια εβδομαδα
εχει εδω κ 3-4 μηνες γινετε χαμος
εχει ξεπερασει κ το μακαρενα
Ο Καββαδίας έκανε"ηρωϊκή" έξοδο από τη ζωή παθαίνοντας ανακοπή ανάμεσα στα σκέλια μιας 26χρονης call girl που είχε φέρει σπίτι του.Θα απαντησω σχετικα με ενα σχολιο φιλου ποιο πανω ..ΜΕ ΑΥΤΟ...Που διαβαζα πριν λιγο..
<<Ο Καββαδίας είχε πολλές σχέσεις με πόρνες. Ήταν άντρας που σεβόταν και λάτρευε τις γυναίκες, αλλά δεν ήθελε να ερωτευθεί, να δεθεί μόνιμα με κάποια: Ο φόβος του θαλασσινού που δύσκολα μπορεί να νοικοκυρευτεί, να κάνει οικογένεια.>>
Να προσθεσω καπου εδω δε.... οτι δεν χρειαζεται να εισαι θαλασσινος για να διακατεχεσαι απο αυτο το συνδρομο της μη δεσμευσης και του φοβου της εξαρτησης απο μια σχεση...
Οποτε καποιοι ανθρωποι που επιλεγουν αυτο τον δρομο (ανθυγιεινος κατ εμε ) εχουν καθε δικαιωμα αφου ειναι επιλογη τους να τον <<περπατησουν>>....
δεν τρελαινομαι .... το μακαρενα το θεωρω πολυ καλυτερο
Αγια παρασκευη ερχομαι βρε ..εχω ερθει δυο τρεις φορες ;) ;)
να πας να βγεις στους καμπους και στις ραχουλες ???
μαρτυριάρη....ελενα αν σου ελεγα ποσα μουνια εχω γαμησει αυτο το καλοκαιρι με αυτο το τραγουδι θα παθεις πλακα
με το που παιζει χωνομαι απο πισω χουφτωνω κωλαρακι και μετα πηδημα χοτελι
ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙς ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ...ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ?????
εσένα σε λίγο θα σε ...περιλάβωνα πας να βγεις στους καμπους και στις ραχουλες ???
Παρε και ενα πυροσβΕστηρα ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ μαζι γιατι παντου εχει πυρκαγιες
κουτσομπολέβουμε τον κώλο της Χατζή...ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙς ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ...ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ?????
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ .....απο το να πεθανει με κανα καρκινο η κατι αλλο ......Ο Καββαδίας έκανε"ηρωϊκή" έξοδο από τη ζωή παθαίνοντας ανακοπή ανάμεσα στα σκέλια μιας 26χρονης call girl που είχε φέρει σπίτι του.
ντροπηηηηηηηκουτσομπολέβουμε τον κώλο της Χατζή...
πολυ πουτσα φιλε
γιατί κάλε....ντροπηηηηηηη
Οπως την βρισκει ο καθενας γιαβρι μου ....Αμα σου βγαζει <<κατι >> που σε φτιαχνει ...ελενα αν σου ελεγα ποσα μουνια εχω γαμησει αυτο το καλοκαιρι με αυτο το τραγουδι θα παθεις πλακα
με το που παιζει χωνομαι απο πισω χουφτωνω κωλαρακι και μετα πηδημα χοτελι