Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Ετσι ετσι ... Φουντωσε τους να καουμε εδω μεσα :- :- ...χαχαχαΘα κλεισει το σύνταγμα..χαΧαχαχαχαχα μη σε νοιαζει αν παιχτεί σκηνικο θα τραβηξουμε βίντεό...
Ετσι ετσι ... Φουντωσε τους να καουμε εδω μεσα :- :- ...χαχαχαΘα κλεισει το σύνταγμα..χαΧαχαχαχαχα μη σε νοιαζει αν παιχτεί σκηνικο θα τραβηξουμε βίντεό...
κατάλαβα...Στην εκθεση θεσσαλονικης αγαπητε anon.... Eχω το ιδιο προγραμμμα με τον Τσιπρα
ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ενα πραμα δηλαδη ....Εγω είμαι ατιτλος αγαπητε.
ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ενα πραμα δηλαδη ....
Ετσι ετσι ... Φουντωσε τους να καουμε εδω μεσα :- :- ...χαχαχα
οχι μονο θα καουμε θα καψουμε κ τους γυρω μαςΕτσι ετσι ... Φουντωσε τους να καουμε εδω μεσα :- :- ...χαχαχα
τι ξυνεσαι βρε ?? αμα πια το εγδαρες το κρανιο :S :S
ευτυχώς το κρανίο....τι ξυνεσαι βρε ?? αμα πια το εγδαρες το κρανιο :S :S
Τι μετρα να παρεις?
Στην εκθεση θεσσαλονικης αγαπητε anon.... Eχω το ιδιο προγραμμμα με τον Τσιπρα
ε ναι .. παντα το γαμησι προσφερει δυνατοτητες γνωριμιων ενω με την μαλακια μονο να φιλοσοφησεις μπορεις ...τομάρια δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά...
καλή η μλκ άλλα με το μαμήση κάνουμε γνωριμία...
ε ναι .. παντα το γαμησι προσφερει δυνατοτητες γνωριμιων ενω με την μαλακια μονο να φιλοσοφησεις μπορεις ...
σωστοοοςευτυχώς το κρανίο....
προσλαμβάνεσαι...Όποιος βρεθεί εκεί κοντά, μάλλον για κάσα
(Φτου μακρυά από μας)
λογικο δεν ειναι ??? Δεν μπορω να τους χρεωσω κακη προθεση στα αγορια μαςΓουσταρουν πολυ σκηνικο τα ατιμα...Χαχαχαχαχα
Ας φιλοσοφησουμε..
προσλαμβάνεσαι...
τι είπε το άτομο...ε ναι .. παντα το γαμησι προσφερει δυνατοτητες γνωριμιων ενω με την μαλακια μονο να φιλοσοφησεις μπορεις ...
βουλωμένο γραμμα διαβάζεις....Τι θα κάνω, θα παίρνω τα μέτρα;