Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Αφιερωμενα
ελα μην χασειςΧυστεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εγώ είμαι από ώρα εδώ εσύ ήρθες τώρα μαν υγ την άλλη φορά θα σε ρωτήσω οκ θα πάρω άδεια από σένα οκελα μην χασεις
Αν είναι να πάρεις και άδεια και να ρωτήσεις πάει πολύ αυτό...εγώ είμαι από ώρα εδώ εσύ ήρθες τώρα μαν υγ την άλλη φορά θα σε ρωτήσω οκ θα πάρω άδεια από σένα οκ
Ε ναι για να γράψω κάτι θα σε ρωτήσω κ αν μου δώσεις άδεια τότε οκ μαν.αλλα άντε πάμε παρακάτω..Αν είναι να πάρεις και άδεια και να ρωτήσεις πάει πολύ αυτό...
πάμε παρακάτω
ΧΑΧΑΧΑελα μην χασεις
Θα στο πω άλλη μία φορά μην με αντιγραφείςΕ ναι για να γράψω κάτι θα σε ρωτήσω κ αν μου δώσεις άδεια τότε οκ μαν.αλλα άντε πάμε παρακάτω..
ρε σμαιλ θα στο πω για πολλοστή φορά όταν εγώ έκανα βόλτες εδώ μέσα εσύ ούτε από έξω δεν περναγες οπότε τι να αντιγράψω έλεος.Θα στο πω άλλη μία φορά μην με αντιγραφείς
Παιδια μην τσακωνεστε ..ολοι θα παρετε...χαχαεγώ είμαι από ώρα εδώ εσύ ήρθες τώρα μαν υγ την άλλη φορά θα σε ρωτήσω οκ θα πάρω άδεια από σένα οκ
Βρε ετοιμοι για καυγα εισαστε ..Τι πινετε ...?ρε σμαιλ θα στο πω για πολλοστή φορά όταν εγώ έκανα βόλτες εδώ μέσα εσύ ούτε από έξω δεν περναγες οπότε τι να αντιγράψω έλεος.
Βρε ετοιμοι για καυγα εισαστε ..Τι πινετε ...?
Ναι ....το χοντρινα λιγο ...Μην αφησεις να πεσει κατω εσυ .....Όταν λεμε όλοι, εννοούμε...όλοι?
Πάρα πολύ ωραία και τώρα τι είσαι πρώτος μάγκας;ρε σμαιλ θα στο πω για πολλοστή φορά όταν εγώ έκανα βόλτες εδώ μέσα εσύ ούτε από έξω δεν περναγες οπότε τι να αντιγράψω έλεος.
Ναι ....το χοντρινα λιγο ...Μην αφησεις να πεσει κατω εσυ .....
ειμαστε σκληρα αγορια εδω ισχυει !
Εγω μην αφήσω? Αυτα εσυ πρεπει να μην αφηνεις να πεφτουν !