sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Ελενα μιας και εχεις τις γνωριμιες με τον Σιρινακη. κανε μια προταση να κανει μια τσοντουλα με θεμα survivor
Πως γίνεται αυτό όλες οι Ελενίτσες να είναι ωραίες....;
Καπως κατα κει παει το πραγμα ...Παίδες σόρρυ που διακότω το χαβαλέ αλλά το νηματάκι με άσχετα γίνεται off topic μπουρδέλο
Θα του το διαβιβασω γιαβρι μου...Ελενα μιας και εχεις τις γνωριμιες με τον Σιρινακη. κανε μια προταση να κανει μια τσοντουλα με θεμα survivor
Εντος ολιγου ......Βάλε καμία φωτο ρε μωρό μ κ άσε τους κομπλεξικους με τους παράνομους μετανάστες...
Καλα εχεις ξεφυγει εντελως ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!Ελενίτσα πρέπει να το κόψω να επισκέπτομαι το θρεντ σου γιατί τα ξημερώματα, δηλαδή τι μαλακίες έκανα άστα να πάνε έχασα κάμποσες ευκαιρίες να βγάλω ένα 300αρι τουλάχιστον.....
Φυσικά δεν επαρκούν για εμένα γιατί εγώ θέλω να σου έλθω εκει πάνω τουλάχιστον με ένα 3χίλιαρο στην τσέπη αλλά και τα 300 δεν είναι άσχημα να τα έχω για καβάτζα και να ρίχνω τις μπόμπες δελτία......
Τέλος πάντων τώρα δοκίμασα μια @@ρια δελτίο αν κάτσει ατόφιο παίρνουμε 190, έβαλα άλλα τι άλλων (ποντάρισα απερίσκεπτα δίχως μεγάλη σκοτούρα).......
Έβαλα και γυναικείο τένις αλλά αν πάρω το πένις πάλι με αυτές LOL
Μου έχεις σφηνωθεί ρε άτιμο αναθεματίζω την ώρα που είδα το θρεντ σου, μόνο να σε τσακώσω και τότε θα σπαρταράς σα ζαργάνα στην αγκαλίτσα μου (αν βρεις χρόνο ρίξε και καμμιά ματιά στις κριτικές μου LOL)........
Tέλος πάντων τέλη του μήνα θα αρχίσω κάτι νέες μπίζνες και θα έχω μια ελαφρώς άνεση οικονομική, τουλάχιστον ένα 50ρι την εβδομάδα θα το ρίχνω δυναμίτες........
Κι όταν λέω δυναμίτες εννοώ δελτία που θα δίνουν μερικές χιλιάδες Ευρώ........
Δεν πρόκειται εγώ με τόση γνώση, στατιστικά, προγράμματα και το πιπί της Χάιδως να ποντάρω για χίλια κι άντε 2 χιλιάρικα......
Είναι προτιμότερο να χάνω παρά να κερδίζω ψίχουλα.
Σε αφήνω, μου αρέσει που είσαι και φιλόπατρις, αχ θα σε κάνω να με θυμάσαι για αρκετό καιρό
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΟΥΡΙΚΗ ....Ολα καλα θα πανε ....Σε βλεπω millionaire συντομαLOL φίλε, τώρα να μη μπλέξουμε θρησκείες με τα ποδόσφαιρα, ο τζόγος είναι το διαβόλου πράγμα ή τέσπα του κακού πνεύματος αν δεν πιστεύεις στο Χριστιανισμό, οπότε δε νομίζω να βοηθήσει ο Θεός για να τα πάρω, πάντως ξεκινήσαμε καλά για αρχή, οι κουμπάροι το έριξαν το πρώτο στο κυρ Νιόνιο!
Περισσότερο πιστεύω ότι η Ελενίτσα (όπως κι η κάθε κοπέλα του χώρου που με ξέρει) θα μου φέρει γούρι και την αναγκαία τύχη για να τα πιάσω χοντρά!
μαν από ότι βλέπω με αυτά που παίζεις δεν πρόκειται να την δεις πότε γιατί δεν σε βλέπω να πιάνεις πότε δελτίο οπότε άσε τα 3000χιλ .Καλα εχεις ξεφυγει εντελως ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!
Παραλιγο να πεσω εκει.....
Κοιτα μη μου παθεις τιποτα βρε .... ΧΑΧΑΕγώ ψάχνω το σαγόνι, ενώ το είχα κολλημένο, έπεσε
Just perfect !!! Μ αρεσει το μελινακι πολυ
Εβαλα ...Τσα !!!!Βάλε καμία φωτο ρε μωρό μ κ άσε τους κομπλεξικους με τους παράνομους μετανάστες...
αχ αχ να ήταν κ ό παππούς από πίσω Σ να σ πει για το όνειρο χι χιΕβαλα ...Τσα !!!!
Γτ βλεπεις εφιαλτες;Άντε να κοιμηθούμε τώρα με τις φωτό σου