kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
Εγω ειμαι διατεθειμένη να το κανω πράξη..
ιδου η ροδος ιδου το πηδημα το ελενακι μας μενει μονο και.....ηδη στο δωματιο πρεπει να εχει πανω από 50 κελσιου αυτην την στιγμη
Εγω ειμαι διατεθειμένη να το κανω πράξη..
να φτιαξω αφισσες?πιστεύω ότι θα είναι πετυχημένο duo
μπα δε χρειαζεται ;) ;)να παρω και παπα μαζι να ευλογησει την πραξη ??
τα καημενα τα πατωματα.....Εχω καλυτερη ιδεα ...στα πατωματα !! ;) ;) να εχουμε μετα κοιμηθουμε κιολας βρε ...
εγω δηλωνο απο τωρα βαζω κ λεοφορειακι αμα χρειαστει κ μαζευτουμε πολυ κοσμοςΛΟΙΠΟΝ ....δηλωσεις συμμετοχης απο 17/8 ΚΑΙ ΜΕΤΑ .....
δεν νομίζω να χρειάζονται...να φτιαξω αφισσες?
η πρεπει να παρουμε αδεια?
Ε να κανω κι εγω κατι... μη κραταω μονο το φαναριδεν νομίζω να χρειάζονται...
Ε να κανω κι εγω κατι... μη κραταω μονο το φανάρι
εσυ θα κρατας την καμερα ;) ;)Ε να κανω κι εγω κατι... μη κραταω μονο το φαναρι
Μπα δεν θελουν δημοσιοτηταεσυ θα κρατας την καμερα ;) ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Απο οτι εχετε καταλαβει την εχω κανει .....ειμαι καθ οδον ...
Οταν επιστρεψω ολα θα μπουν σε μια σειρα ....φιλαρες αγορια :-* και κοριτσι μου :-*
Απο οτι εχετε καταλαβει την εχω κανει .....ειμαι καθ οδον ...
Οταν επιστρεψω ολα θα μπουν σε μια σειρα ....φιλαρες αγορια :-* και κοριτσι μου :-*
Απο οτι εχετε καταλαβει την εχω κανει .....ειμαι καθ οδον ...
προσοχη στο δρομο κυκλοφορουν (τρομπονια).. εεε συγνωμη παπαρατσιΑπο οτι εχετε καταλαβει την εχω κανει .....ειμαι καθ οδον ...
παραπάτσι και έπεσε....προσοχη στο δρομο κυκλοφορουν (τρομπονια).. εεε συγνωμη παπαρατσι
αϊ ρε επς?? αχου το καημεν...παραπάτσι και έπεσε....
αϊ ρε επς?? αχου το καημεν...