Επισκέπτης
Χείμαρρος
επιλογες............. που ολες εχουν την ιδια αναφορά . βιωματα , σκεψεις , αποφασεις , αγώνες συναισθημάτων , αντιδράσεις , αντεκδικήσεις , κυνηγι ονείρων , χρήμα, χαμοδόξα. κι αυτο που σε τρώει είναι η αμφιβολία , τι εκανα , αν γυριζα το χρόνο πίσω , όλα λάθος; και τώρα ο δρόμος που πάει , μήπως ήθελα πάντα αυτό το τώρα; Το χρήμα έχει συναίσθημα ; ή αναπληρώνει τη χαμένη προσωπικότητα μέσω της ισχύος του στην καταναλωτική υστερία ;
θα συμφωνησω απολυτα και αν το παραφρασουμε λιγο καποτε γίνεται και το μέσο εκτέλεσης παντός ανθρώπου, σύμφωνα με τη λογικη των πλουσίων<<Το χρήμα έχει συναίσθημα ; ή αναπληρώνει τη χαμένη προσωπικότητα μέσω της ισχύος του στην καταναλωτική υστερία ; >>
Το χρημα ειναι το οπλο εκτελεσης <<ΠΑΝΤΟς ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ>> :-....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ...!!
Αμαν και εσυ βρε scorpie ... <εχεις ποσταρει ολο το utube ασκοπα>> ... Τι θεση εχει η μουσικη στο νημα μας ...
Μπαινουν και σοβαροι ανθρωποι εδω ..πρεπει να προσεχουμε λιγο ...
<<Αλλά τι να περιμένεις σε μια γαμοχώρα που φυλάκισε το Γέρο του Μωριά, σκότωσε τον Καποδίστρια, ξεχνά τον Κων/νο Παλαιολόγο....>>Οι εξελίξεις στο θέμα με οδήγησαν να μια ανάλυση με τη δική μου πάντα σκοπιά....
Ρε που πάμε, ωρέ που πάμε.....
Kαταρχάς, δεν θέλω να υποκαταστήσω την ίδια την Ελένη, δικηγόρος της δεν είμαι, όμως κάπου ενοχλιέμαι από την όλη φάση.....
Και τούτο θέμα απετέλεσε το έναυσμα......
Όταν στο φόρουμ δημιουργούνται θέματα κι έχουν απήχηση για κάποια αντικείμενα που παρακαλάνε να τους γ*μήσουν με το ζόρι (go to 37:04)
γιατί είναι σα σκουμπριά, είτε για ψόφο (go to 33:37), τούτο θέμα ομοιάζει σαν μια ανεμώνα στης ανωμαλίας το χειμώνα....
Και βάλθηκαν κάποιοι να ξενερώσουν την ωραία Ελένη......
Δηλαδή να βασιλεύουν τα θέματα των τράβελων/πούστηδων και των ανάλογων διπόδων;
Δε με ενδιαφέρει αυτό, είμαι ένα απλό μέλος, δε μου αρέσει θα την κάνω....
Έτσι κι αλλιώς έχω και σοβαρότερα πράγματα στη ζωή μου, μπορώ να παρακολουθώ το forum όταν χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες/επικοινωνία και δατς ολ.
Ίσως νομίσετε ότι είμαι κάποιος αγαπούλης ή ότι αποσκοπώ να κερδίσω την εύνοια της ωραίας Ελένης για να έχω κάποια καλύτερη μεταχείρηση....
Αγαπούληδες ψάξτε αλλού, αυτούς που ρωτάνε/ποστάρουν για σχέσεις με τις κοπέλες του χώρου κι όχι σε κάποιον με τα βιώματά μου....
Είμαι ήδη μεγάλος για παιδιαρίσματα.......
Η Ελένη (όπως κι η κάθε κοπέλα του χώρου) είναι για όση ώρα είμαστε μαζί. Μετά ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Όσο για το άλλο, ευτυχώς που πάμε καλούτσικα οικονομικώς (σε σχέση πάντα με το παρελθόν που πήγαινα και Μετάξι) και δεν έχω ανάγκη για ανταλλάγματα.
Είμαι τοπικιστής, ρατσιστής......
Δεν το παραδέχομαι μόνο ΑΛΛΑ το έχω δηλώσει και δημόσια. Kριτική => με τη μπετατζού και τη ζηλιάρα:
because of dialogues
όπως και παλιότερα είχα πετύχει μια ξανθιά Αλίκη στο Φυλής 104 κι είχαμε τζέρτζελο....
Ε ναι.....
Όταν η κοπέλα είναι από την πατρίδα μου, θα την προτιμήσω και θα την τιμήσω έναντι μιας αλλοδαπής....
Το έχω κάνει και με τη γιαγιά Νανά της Καλύμνου.....
Πόσο μάλλον να μην ήθελα να το κάνω με την ωραία Ελένη......
Που είναι και σε μια κατηγορία άλλη......
Όπως κι η Ντούβλη αν ήταν στο φόρουμ, ναι θα ήθελα να τη στριμώξω......
Εσείς λοιπόν που κρίνατε αρνητικά την κοπέλα, μη σκεπτόμενοι την καταγωγή της, ε καλά μας γαμάει ο Σόιμπλε, με τη Μέρκελ ή μαντάμ όπως την αποκάλεσε ένας αμόρφωτος που ηγείται της χώρας......
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου πέφτει και σε πλακώνει λένε στα χωριά.....
Αλλά τι να περιμένεις σε μια γαμοχώρα που φυλάκισε το Γέρο του Μωριά, σκότωσε τον Καποδίστρια, ξεχνά τον Κων/νο Παλαιολόγο....
Φυσικά και που θα καυτηρίαζα την ωραία Ελένη διαπιστώνοντας μια άλλη συμπεριφορά (να έχουν πάρει τα μυαλά της αέρα - να το παίζει ντίβα - να μας ειρωνεύεται)....
Απεναντίας η κοπέλα, πρόθυμη να απαντήσει, να διαβάσει το κάθε σχόλιο.....
Αυτά είχα να γράψω. Αν διαφωνείτε δικαιώμα σας. Αν θιχτείτε κιόλας, ε θα σας απαντήσω με Β. Παπακων/νου:
Kι αν είστε κάποιος διαφωνών
και παίζει να θιχτείτε,
στην άρεια τη ντούντα μου,
χωράει για να γραφτείτε
Y.Γ. Ελενίτσα το ξαναγράφω, λες κάτι στην 303η σελίδα για διαστάσεις, πληρώ και τις δύο, άρα είμαι άρειος επιβήτορας για εσένα. Φιλάκια, έχω να μελετήσω Αγγλία.
καλησπεραααα!!!
ιδέες ρίχνω .... ;)καλησπεραααα!!!
το γαμο σου μας εβαλες??
μαλιστααα... ;) ;) ;)ιδέες ρίχνω .... ;)
ΠΟΤΕ παντρευεσαι εσυ βρε και δεν μας εστειλες προσκληση ?καλησπεραααα!!!
το γαμο σου μας εβαλες??
οτι κ να πω ειναι λιγο απλα τελεια!!!!Ολα καλα αγορινες μου
φαγούρα σας έπιασε;.η κάνω λάθος;... ;)Ολα καλα αγορινες μου
μπαααα μαλον λαθος κανεις...φαγούρα σας έπιασε;.η κάνω λάθος;... ;)
είναι χαμηλής ανάλυσης οπότε μάλλον λάθος κάνω...μπαααα μαλον λαθος κανεις...
οχι καυλιτσα μ επιασεφαγούρα σας έπιασε;.η κάνω λάθος;... ;)
απ ότι ξέρω αυτήν την {κυρία} την έχεις μόνιμα....οχι καυλιτσα μ επιασε