anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Η την πηρε ο υπνος
Η την πηρε ο υπνος
Παιδες την κανω .....
Φωτο μετα ....οπως την παραγγειλατε
ELENAAAAA εισαι ΜΟΥΝΑΡΑΑΑ !!!
Παιδες την κανω .....
αυτό πιστεύω κ εγώ εκτός αν παίζει κάτι άλλο κ μόλις μαθευτεί ότι παίζει ετσι μπάλα της βγάλουν κόκκινη κάρτα κ ξέρεις μετά τι έχει να πάθει χα χαΣιγά σιγά θα ανεξαρτητοποιηθεί δίνοντας το προσωπικό της τηλέφωνο μέσα στο δωμάτιο, όταν θα τελειώνει το ραντεβου! Δεν είναι Χα(τ)ζή ;)
αυτό πιστεύω κ εγώ εκτός αν παίζει κάτι άλλο κ μόλις μαθευτεί ότι παίζει ετσι μπάλα της βγάλουν κόκκινη κάρτα κ ξέρεις μετά τι έχει να πάθει χα χα
Δεν κόβουμε αυτά τα "αν' και "οταν" και "ισως" και "θα δούμε";
Έλεος. Άντε μπράβο.
Αφήστε την κοπέλα να κάνει ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
απολλυτα σωστοςΚάποια πράγματα δεν αντιγράφονται...
Αυτά που κάνουν οι άλλες ...
Η ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ...
τα υπόλοιπα είναι λογια του αέρα από απελπισμένους που χάσανε το μεροκάματο...
Σύμφωνοι, ούτε κι εγώ ανταπαντώ, είμαστε σε ξένο χώρο (δηλαδή το θρεντ δεν είναι δικό μας)το να πεις ότι η Ελένη είναι ωραία γυναίκα, ε τότε κάτι δεν πάει καλά
Δεν το αναπτύσσω περαιτέρω γιατί πετάγεται η Ελένη και με μαλώνει...
ή για να το πω χωριάτικα: γράφτους στο μουνί σουΣε ευχαριστω γιαβρι μου καλο ξημερωμα... Και εχεις δικιο ..<<περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.>>
Μπράβο κορίτσι μου. Είπαμε να προσέχεις τη διατροφή σου. Βέβαια θες νταντά για να κόψεις το τσιγάρο. Εμ δεν έχεις άντρα να σε προσέχει (όπως κι εγώ γυναίκα για να μου μαγειρεύει και με ξαπόστειλαν παραλίγο).τετοια θελω εγω
Επειδή είμαι αρκουδόβλαχος, σε πληροφορώ ότι αν είχα μια γυναίκα σαν την Ελένη (σωματικά & εμφανισιακά) θα την έβαζα κάτω συνέχεια να της πάει το κλανίδι από την καύλα σύγνεφο.........ουτε ομως και να κατηγορησουμε καποιους που προτιμουν πιο αδυνατα και γυμνασμενα σωματα
Στο διάολο να πάνε τα μακαρόνια με τον κιμά, όσο θυμάμαι τι με έπιασε πριν 2 βδομάδες....Με κιμα ??
τυπε μας,δεν διαφωνει καποιος οτι θα την εβαζες κατω συνεχεια να της παει το κλανιδι απο την καυλα συννεφο...γιατι πολυ απλα και η Ελενα ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣΣύμφωνοι, ούτε κι εγώ ανταπαντώ, είμαστε σε ξένο χώρο (δηλαδή το θρεντ δεν είναι δικό μας)
ή για να το πω χωριάτικα: γράφτους στο μουνί σου
Μπράβο κορίτσι μου. Είπαμε να προσέχεις τη διατροφή σου. Βέβαια θες νταντά για να κόψεις το τσιγάρο. Εμ δεν έχεις άντρα να σε προσέχει (όπως κι εγώ γυναίκα για να μου μαγειρεύει και με ξαπόστειλαν παραλίγο).
Επειδή είμαι αρκουδόβλαχος, σε πληροφορώ ότι αν είχα μια γυναίκα σαν την Ελένη (σωματικά & εμφανισιακά) θα την έβαζα κάτω συνέχεια να της πάει το κλανίδι από την καύλα σύγνεφο......
Μια τέτοια γυναίκα βγάζει παιδιά ντουβρωμένα και μακάρι να είχα μια να τη γκάστρωνα πολλές φορές. Αν κάποτε τα καταφέρω θα προσπαθήσω να βρω ανάλογη. Κοκκαλομούνες ΓΙΟΚ..........
Στο διάολο να πάνε τα μακαρόνια με τον κιμά, όσο θυμάμαι τι με έπιασε πριν 2 βδομάδες....
αυτό στον σκορπιό να το πεις....