Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Το αγαπημενο μου
Το αγαπημενο μου
ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ ...Αλλα δεν θελω ....Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κανεις ...Και δεν μιλαω σε σενα προσωπικα scorpieΑυτό (εάν θέλει) μπορεί να το έχει κάνει ήδη!
Όλες (εάν θέλουν ) μπορούν να το κάνουν.
τρίτη πέμπτη μακαρόνια.... ;)Ησυχία έπεσε...
Ούτε χαμηλες αναλυσεις ούτε υψηλες...ουτε έπαθλα....
Παλι καλα που τελικα αντι για φασόλια εφτιαξα μακαροναδα.
πόσο αγαπημένο;...Το αγαπημενο μου
Δευτερα ειναι αφου ....ομωςτρίτη πέμπτη μακαρόνια.... ;)
Mην κρινεις τα παντα βασει του χαρακτηρος σου η αυτωμ που αποτελουν τον περιγυρο σου ....Υπαρχουν και ανθρωποι που τηρουν τις συμφωνιες τους κατα γραμμα ...
ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΣΕΣΑΙ....
Πςςςςςςςςςςςς......πόσο αγαπημένο;...
δηλαδη;....για πες μαςΧαίρομαι! Λένε ότι όσες γυναίκες υστερούν σε εμφάνιση έχουν καλό χαρακτήρα, μάλλον ισχύει!
10 λεπτα εκανες να το σκεφτεις ολο αυτο ...? Με εντυπωσιαζεις ..Χαίρομαι! Λένε ότι όσες γυναίκες υστερούν σε εμφάνιση έχουν καλό χαρακτήρα, μάλλον ισχύει!
χαντς....Εγω παλι δεν ξερω αν η Δις Ελενα υστερει σε εμφανιση.... τις φωτο δεν τις πιστευω... αδικουν κόσμο αρκετες φορες. Κριμα που δεν θα την δω κι απο κοντα να μου λυθει η απορια
χαντς....
χάνεις...που δεν θα την δεις απο κοντάΑι μπεγκ γιορ μπαρντον ? ? ? ?
χάνεις...που δεν θα την δεις απο κοντά
πέραν την πλάκα...Θετικό credit....σε πιστευω
Αλλα δεν μπορεις να ταχεις ολα!
είχα την τύχη να σε γνωρίσω στην θεσσαλονίκη...Υπαρχουν καποιοι απο εδω μεσα που εχουν καταθεσει αποψη γι αυτο ..... με στοιχεια ...και δεν εννοω μονο κριτικες ....ΕΝΝΟΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ...
Ξερουν αυτοι ... ;) ;)
Εγω δεν κανω πλακα σε αυτο. Αλλα σωστα τα λεςπέραν την πλάκα...
ο καθένας μας βλέπει κ κρίνει απο μόνος του...
ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΩΡΕ ? Κατσε να παρει εγκριση πρωτα..............δηλαδη;....για πες μας