Επισκέπτης
το θέμα είναι να έλκεις τον άλλο ντυμένη , εσύ τα καταφέρνεις μια χαρά ;)
μια γυμνή πάντως θα την θέλαμε
Ημίγυμνη ίσως...
το θέμα είναι να έλκεις τον άλλο ντυμένη , εσύ τα καταφέρνεις μια χαρά ;)
μια γυμνή πάντως θα την θέλαμε
Δε σου εχω πει να μην μαρτυρας τις τακτικες μου βρε
συναγωνιστη δεν ειναι κακο να λεμε την γνωμη μας ,φτανει να μη το κανουμε με εμπαθεια..Δεν ειναι δυνατον να μας αρεσουν ολεςΠολλες φωτογραφίες δεν την κολακευουν , αλλα δεν της το λεμε.... ;)
συναγωνιστη δεν ειναι κακο να λεμε την γνωμη μας ,φτανει να μη το κανουμε με εμπαθεια..Δεν ειναι δυνατον να μας αρεσουν ολες
και πραγματι το χιουμορ σου ειναι πολυ εξευγενισμενο με αποτελεσμα καποιες φορες να μπουκωνουν οι αλλοι..Δικιο εχεις.
Απλα εγω κανω χιουμορ
Ντυμενη εκδοση ......
Τι δεν εχει θεσσαλοκικη;Δεν τα χεις δει ...? οταν πανε θαλασσα χωνονται μεσα στην αμμο ... τα περισσοτερα απ αυτα ...πανω θεσσαλονικη δεν εχει πολλα απ αυτα ...εδω στο νοτο εχεις πολλα και πολλαπλασιαζονται
Σύμφωνοι, ο καθένας μας έχει τα δικά του γούστα, εγώ π.χ. μπορεί να δίνω 8 στην Ελένη, άλλος να δίνει 7, όμως το να πεις ότι η Ελένη δεν είναι ωραία γυναίκα, ε τότε κάτι δεν πάει καλά....Δεν ειναι δυνατον να μας αρεσουν ολες
Σύμφωνοι, ο καθένας μας έχει τα δικά του γούστα, εγώ π.χ. μπορεί να δίνω 8 στην Ελένη, άλλος να δίνει 7, όμως το να πεις ότι η Ελένη δεν είναι ωραία γυναίκα, ε τότε κάτι δεν πάει καλά....
Θα μου πεις τώρα ότι μερικοί τη βρίσκουν με μη-γυναίκες, οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.
Ελενίτσα η λαστ φωτό με το λεπτό γυαλάκι σε κάνει γοητευτική δασκάλα. Ελπίζω να με μάθεις καλά γράμματα!
Καληνύχτες!
Σε ευχαριστω γιαβρι μου καλο ξημερωμα... Και εχεις δικιο ..<<περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.>>Σύμφωνοι, ο καθένας μας έχει τα δικά του γούστα, εγώ π.χ. μπορεί να δίνω 8 στην Ελένη, άλλος να δίνει 7, όμως το να πεις ότι η Ελένη δεν είναι ωραία γυναίκα, ε τότε κάτι δεν πάει καλά....
Θα μου πεις τώρα ότι μερικοί τη βρίσκουν με μη-γυναίκες, ξεωςοπότε περί ορέ κολοκυθόπιττα.
Ελενίτσα η λαστ φωτό με το λεπτό γυαλάκι σε κάνει γοητευτική δασκάλα. Ελπίζω να με μάθεις καλά γράμματα!
Καληνύχτες!
Καλο σου ξημερωμαΚαληνυχτα στην ιερεια.
Και να το ανεπτυσσες....μπορείς να το πεις και αλλιώς :
το να πεις ότι η Ελένη είναι ωραία γυναίκα, ε τότε κάτι δεν πάει καλά
Δεν το αναπτύσσω περαιτέρω γιατί πετάγεται η Ελένη και με μαλώνει...
Και να το ανεπτυσσες....
Τα υπολοιπα εννοουνται..... απο τους αναγνωστες φιλους