Επισκέπτης
Ναι ναι, προσεχως
Ναι ναι, προσεχως
Ε λιγο γκαβακας ειμαι ακομα εδω ...σιγα σιγα θα το παρω το κολαειΤην ψιλοσκοτωσες την παραθεση νωριτερα
Μπηκα με παραθεση να δω τι εγραφες Οκ Συμφωνω.
θα συμφωνησω μαζι σας . Όμως εχετε ολα τα απαιτουμενα για λαμπρες σπουδες...ευελιξια σκέψης, ακριβεια έκφρασης,ουσία περιεχομενου .
Ε λιγο γκαβακας ειμαι ακομα εδω ...σιγα σιγα θα το παρω το κολαει
Ε λιγο γκαβακας ειμαι ακομα εδω ...σιγα σιγα θα το παρω το κολαει
Σε ευχαριστω γιαβρι μου ..Ποτε δεν ειναι αργα να συμπληρωσω τα κενα μου ....θα συμφωνησω μαζι σας . Όμως εχετε ολα τα απαιτουμενα για λαμπρες σπουδες...ευελιξια σκέψης, ακριβεια έκφρασης,ουσία περιεχομενου .
Ε ναι εξάλλου ακόμα 25χρ είσαι προλαβαίνεις άνετα γιαβρι μΣε ευχαριστω γιαβρι μου ..Ποτε δεν ειναι αργα να συμπληρωσω τα κενα μου ....
φαντάζομαι όπως όλα τα νέα μαγαζιά στην αρχή τους να έχει κ καμία καλή προσφορά λέω εγώ τώρα έτσι μωρο.Σe λιγο καιρο θα ειναι στο αερα το site ..Eνα site με πολλες ενοτητες που φιλοδοξω να γινει μια μεγαλη παρεα .... Σε λιγες μερες θα σας εχω νεα για την πορεια του
Δεν τα παω καλα με τους μεταναστες ... Τα παω καλα με τους ΕΛΛΗΝΕΣ .....Αμαν πια με τους μεταναστες ....
Thanks, όμως συν μαθηματικές μέθοδοι και τύχη κίνει (παραλλαγή του αρχαίου ρητού με την Αθηνά)....Σου εύχομαι τα καλύτερα να βγάλεις από το τζόγο
Όπς!Από εδώ φαίνεται καλή γιατρίνα...
EπισηςΚαλο ξημέρωμα
Οχι και 25 ...!!Ε ναι εξάλλου ακόμα 25χρ είσαι προλαβαίνεις άνετα γιαβρι μ
Αν και κανονικα θα επρεπε να ανοιξω καινουργιο θεμα να μιλησουμε γι αυτο...Αυριο θα σου απαντησω στα ερωτηματα που μου εθεσες γιατι τωρα ειναι ωρα για υπνο...Καταρχήν σε συγχαίρω ειλικρινά γιατί προσδίδεις στο νήμα σου και άλλες προεκτάσεις, πέρα από τις συνηθισμένες που τα μέλη διαβάζουν σε άλλα αντίστοιχα νήματα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Εσύ δίνεις τον ρυθμό εδώ και οι υπόλοιποι ακολουθούν.
Δεν θα προσπαθούσα ποτέ να σου αλλάξω την οπτική γωνία με την οποία αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Απλά θα ήθελα να σε ρωτήσω, κανένα μέλος της οικογένειάς σου, όχι αποκλειστικά σε πρώτο βαθμό, αλλά σε δεύτερο, τρίτο, από το συγγενικό σου περιβάλλον κτλ., δεν μετανάστευσε στο εξωτερικό; ΄
Από τον κύκλο των ανθρώπων που σέβεσαι και εκτιμάς, κανένας δεν αναζήτησε την τύχη του στο εξωτερικό; Οι 400.000-500.000 Έλληνες που μετανάστευσαν τα τελευταία επτά χρόνια σε Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία, Αγγλία κτλ., έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι όλοι τους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Οπότε το επόμενο λογικό ερώτημα είναι: Τι θα είχε συμβεί σε αυτούς τους 400.000-500.000 Έλληνες αν στις χώρες που ταξίδεψαν για να βρουν μια καλύτερη τύχη, δεν τους αποδέχονταν και δεν τους ενσωμάτωναν στις κοινωνίες τους, αλλά απλά τους τσουβάλιαζαν οι αστυνομικοί και τους έστελναν πίσω;
ζωγράφισες πρωϊ πρωϊ.. ΜανΕλενίτσα καλημέρα!!! Μόλις σε ανακάλυψα. Είσαι ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό στο μπού. Γλυκιά, λογική, αληθινή.Αν καιέχεις καβαλικέψει τόσους δεν είσαι καβαλικευμένη !!! Κρίμα που είσαι Αθήνα και δεν μπορώ να σε δω από κοντά.