Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
εχω κανει με πολλες γυναικες σεξ ... αν χρειαστει ναιΕμένα πάλι με ενθουσίασες. Σ αρέσουν οι γυναίκες; Έχεις κάποια για τρίο;
εχω κανει με πολλες γυναικες σεξ ... αν χρειαστει ναιΕμένα πάλι με ενθουσίασες. Σ αρέσουν οι γυναίκες; Έχεις κάποια για τρίο;
Α οκ ...ποτε μην λες ποτε ομως ... ;)Απαντησα σε αυτο που ειπες....οτι ισως χαλας το κεφι καποιων με το αληθινο στηθος
Κριμα που δεν θα το χαρω
Α οκ ...ποτε μην λες ποτε ομως ... ;)
ΝΑΙ !!Τελικά δεν μου είπες; Έχεις κάποια για τρίο;
Υπαρχουν ανθρωποι εκει εξω που δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα για <<βολτουλες>> και το οτι μπαινουν εδω και βλεπουν και φτιαχνονται, ειναι μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ διεξοδος που την σεβομαι ..Εγω απευθυνομαι και σε αυτους (Ισως αντιεπαγγελματικο ) αλλα αυτη ειμαι εγω.....
Υ.Γ 1.Ειναι πολυ υποτιμητικο να ονομαζεις ολους οσους συμμετειχαν με σχολια και αλλα στο νημα .....<< 7 νανους>> ??
Υ.Γ 2.Εγω συνεχιζω με το στυλ που μου παει .....με την πορτα ανοιχτη στο βαθος
Ελενα
Οι συνθηκες αλλαζουν ....Ετσι ειναι το παιχνιδι ...Αρκει να μην εγκαταλειψουμε ..Βεβαιως και θα τα λεμε απο δω ...ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΕΔΩΣιγουρα. Αλλα με τις παρούσες συνθήκες, δεν το βλέπω.
Αλλα θα τα λεμε εδω...
Δεν τα παω καλα με τους μεταναστες ... Τα παω καλα με τους ΕΛΛΗΝΕΣ .....Αμαν πια με τους μεταναστες ....συνανθρωποι μας πηδανε απο γεφυρες ..κολανε τουφεκια στα σαγονια ..και αφηνουν ορφανα πισω γιατι καποιοι αποφασισαν να μας τελειωσουν ...ΑΦΗΝΩ ΛΟΙΠΟΝ αλλους να ασχοληθουν ταχα με τους μεταναστες...και ποναω για τους ΕΛΛΗΝΕΣ...Και ας μου κολησουν κ ταυτοτητα εθνικιστριας
Έλενα επέτρεψέ μου να σου βγάλω το καπέλο,με αφορμή το παραπάνω πόστ σου όπου δείχνεις ποιότητα χαρακτήρα και ανθρωπιά,η οποία δεν περιορίζεται μόνο στο να βοηθάει κανείς μετανάστες για παράδειγμα όπως έχει γίνει κ της μόδα τελευταία..
ο Ναι ναι παππούς. Συνέχισε έτσι γιατί είσαι ντόμπρα κ όπως Σ είπα εσύ κ άλλη μια είναι έτσι εδώ μέσα γιαβρι μΑμα εισαι εσυ παππους εγω ειμαι ο Πουτιν ...ΧΑΧΑ
χαιρομαι που δεν αποτελω εξαιρεσηο Ναι ναι παππούς. Συνέχισε έτσι γιατί είσαι ντόμπρα κ όπως Σ είπα εσύ κ άλλη μια είναι έτσι εδώ μέσα γιαβρι μ
ΔΕΝ χρειαζεται να τελειωσεις καμμια σχολη και κανενα πανεπιστημιο για να εισαι <<ανθρωπος>> Tα PHD δεν μετατρεπουν τα ζωα σε ανθρωπους... Απλα ενα τιτλο τους δινουν για να κυκλοφορουν και να <<διδασκουν>> ΑΝΘΡΩΠΙΑ ...Θα ηταν άκρως ενδιαφέρον να μας πειτε αν εχετε τελειωσει καποια σχολη ανθρωπιστικων επιστημων.