Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 1.056
Να πάνε χαμένα δλδ τα λεφτά ένα σωρό πανηλιθιων ???Το OF μια χαρά το δουλεύει πάντως και βάζει κ βίντεο κ από όλα !!!
Να πάνε χαμένα δλδ τα λεφτά ένα σωρό πανηλιθιων ???Το OF μια χαρά το δουλεύει πάντως και βάζει κ βίντεο κ από όλα !!!
Αμα ειναι 43 η Σμαράγδα παίζει και η Σαπουντζακη να μην έχει 80αρισει ακόμαΌχι ρε με το γιαπωνέζικο. Άμα ψάξεις λίγο είναι ευκολάκι να βρεις την ημερομηνία γέννησης. Δηλάδή εσύ τη βλέπεις για μεγαλύτερη από 43 χρονών
Εχεις σπρώξει ηλεκτρονικο χρημα τυπε;Το OF μια χαρά το δουλεύει πάντως και βάζει κ βίντεο κ από όλα !!!
Εδώ έχει σπρώξει κώλους στο χρήμα θα κολωσειΕχει σπρώξει ηλεκτρονικο χρημα τυπε;
Crypto μόνοΕχεις σπρώξει ηλεκτρονικο χρημα τυπε;
Το μονο αρνητικο του ονλυφανς που θα σε κυνηγάει για πάντα βέβαια είναι ότι γινεσαι λιγο ψιλο ρεζίλι και αν μετα το δεις και σοβαρα για οικογένειες και παιδια κλάφτα , ενώ αν μια βίζιτα είναι σχετικά κρυφή μπορεί ακόμη να έχει privacy σε στενό κυκλοΜόνο οι φουλ εξαθλιωμένες με σοβαρά κοινωνικά προβλήματα θα μείνουν στην βίζιτα τώρα που πήραν χαμπάρι πόσα κορόιδα είναι διατεθειμένα να τις πληρώσουν χωρίς να τις ακουμπήσουν
Δεν συγκρίνονται τα δύο αυτά ....στη βίζιτα ανεξαρτήτως ντροπής και σιχαμαρας μια εκδιδόμενη εργάζεται πάει στο ραντεβού συμμετέχει με την φυσική της παρουσία ....στις πλατφόρμες απλά βγάζει σε έναν απροσδιόριστο χρόνο ένα βίντεο ή φωτό με το μουνι της το ανεβάζει και ο πανιβλακας θα το αγοράσει .....από τη μια χαλάνε την πιάτσα από την άλλη όμως καλά να πάθει όποιος δεν έχει αυτοσεβασμό και δίνει έτσι τα λεφτά του και του αξίζει να μην ακουμπήσει γυναικείο δέρμα ποτέΒέβαια τα ψυχολογικά της βίζιτας μακροχρόνια δεν θα συγκρίνονται με αυτές που κάνουν απλά ονλυφανς και δείχνουν τον κωλο τους , αλλά παλι αν κάποια μετά θελει να το δει σοβαρα δεν μπορεί να κυκλοφορεί υλικό της έξω και αυτα μένουνε όποτε ότι να ναι
Ε καλα ρε σύ αντικειμενικά πιο φθηνά τους έρχεται χαχαχΠιθανόν όσοι αγοράζουν only fans να είναι τόσο άσχημοι, παραμορφωμενοι ή και μπιχλες, που τρώνε πόρτα παντού και πάντα, ούτε απέξω από το Μεταξουργείο δεν τους αφήνουν να περάσουν.
Ψυχιατρικοι με αγοραφοβία και χίλια δυο ψυχολογικά που δεν θέλουν το αληθινό ή δεν τολμούν να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο, κ.λ.π...
Οπότε, ποτέ δεν ξέρουμε τι και πώς και γιατί διαλέγει only fans κάποιος.
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ψυχανάλυση τυπε .....είναι απλώς κορόιδα και πιθανότατα σε κάθε πτυχή της ζωής τουςΠιθανόν όσοι αγοράζουν only fans να είναι τόσο άσχημοι, παραμορφωμενοι ή και μπιχλες, που τρώνε πόρτα παντού και πάντα, ούτε απέξω από το Μεταξουργείο δεν τους αφήνουν να περάσουν.
Ψυχιατρικοι με αγοραφοβία και χίλια δυο ψυχολογικά που δεν θέλουν το αληθινό ή δεν τολμούν να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο, κ.λ.π...
Οπότε, ποτέ δεν ξέρουμε τι και πώς και γιατί διαλέγει only fans κάποιος.
Με αυτή τη λογική γιατί να μην βαρεσουν τη μαλακια τους με το υλικό των ελεύθερων σάιτ και δίνουν 10ρικο στην κάθε πατσαβούρα ?????Ε καλα ρε σύ αντικειμενικά πιο φθηνά τους έρχεται χαχαχ
Αλλο να πας να δώσεις 5-10 ευρβ συνδρομή και αλλο να πας να την γαμησεις σαν βίζιτα την συγκεκριμένη που θα έδινες μινιμουμ 150-200 κτλπ με ξενοδοχεια
Όποτε στην φαντασία τους και με τις αφραγκιες που παιζουνε σου λεει ο άλλος καλυτερα ετσι
Ρώτησε τους στα σχετικά νήματα συναγωνιστή. Είναι πολλοί. Ακόμα και δω μέσα.Οπότε, ποτέ δεν ξέρουμε τι και πώς και γιατί διαλέγει only fans κάποιος.
Αδερφέ όπως το λες την ίδια απορία έχω κ εγώ..με τόσες ελεύθερες τσόντες χύμα το θεωρώ μεγάλη μλκ να πληρώσεις μόνο για ματιΜε αυτή τη λογική γιατί να μην βαρεσουν τη μαλακια τους με το υλικό των ελεύθερων σάιτ και δίνουν 10ρικο στην κάθε πατσαβούρα ?????
Είναι τόσο ναυάγια που αποζητάνε την εικονική διάδραση. Τη ψευδαίσθηση ότι κάνουν παιχνίδι με τη γκόμενα και την έχουν έρμαιο στις "βιτσιόζικες" απαιτήσεις τους, την ίδια στιγμή που το διαδικτυακό της χέρι τους αδειάζει τις τσέπες...Αδερφέ όπως το λες την ίδια απορία έχω κ εγώ..με τόσες ελεύθερες τσόντες χύμα το θεωρώ μεγάλη μλκ να πληρώσεις μόνο για ματι
Όπως το πες ψευδαίσθηση..Είναι τόσο ναυάγια που αποζητάνε την εικονική διάδραση. Τη ψευδαίσθηση ότι κάνουν παιχνίδι με τη γκόμενα και την έχουν έρμαιο στις "βιτσιόζικες" απαιτήσεις τους, την ίδια στιγμή που το διαδικτυακό της χέρι τους αδειάζει τις τσέπες...
Το Σοφάκι μια χαρά μοστραρε κωλάρα με τον στρίγκο, τουφακι στη μουνίτσα της, κέρασε και ρώγα. Σίγουρα δεν το λες γυμνό, αλλά έδωσε υλικό.Έλα ρε σύ επειδή έχω αρκετές follow στο Χ ( πρώην twitter ) κάποιες που κάνουν onlyfans ποστάρουν μερικές φορές εκει τα κέρδη τους , θα μου πεις κυριως ξένες είναι αλλά και Ελληνίδες για παράδειγμα η sophisticated τον πρώτο μηνα που άνοιξε ονλυφανς έβγαλε 40.000 ευρώ και δεν είχε καν γυμνό υλικό ( έμειναν με την υπόσχεση οι συνδρομητές - απάτη για εμένα )
Εδώ ρε σύ μια αλλη χοντρελω άσχημη Elsakr έβγαλε 40.000 ευρώ σε 1 χρονο και το έδειξε και σε λαιβ του Χαγιατε
Όποτε φαντασου τα καλα μουνια έξω τι βγάζουνε οταν το τριμπαζο έβγαλε 40 χιλιάρικα
Χίλιες φορές 10ρικακι στο Μεταξουργείο μαζί με τους πακηδες και τους τρελούς παρά σε illusion πως έχω προσωπική σχέση με κάποια που πουλάει υλικόΕίναι τόσο ναυάγια που αποζητάνε την εικονική διάδραση. Τη ψευδαίσθηση ότι κάνουν παιχνίδι με τη γκόμενα και την έχουν έρμαιο στις "βιτσιόζικες" απαιτήσεις τους, την ίδια στιγμή που το διαδικτυακό της χέρι τους αδειάζει τις τσέπες...
Αυτό θα ήταν αξιοσημείωτο γεγονός άμα είχαμε 1920 και η πορνογραφία ακόμα ήταν στα σπάργανα ........Το Σοφάκι μια χαρά μοστραρε κωλάρα με τον στρίγκο, τουφακι στη μουνίτσα της, κέρασε και ρώγα. Σίγουρα δεν το λες γυμνό, αλλά έδωσε υλικό.