fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.367
- Πόντοι
- 206
το 1981 γεννήθηκε40 τη λες μετά από δραστικό κουρεμα.
Τα σοβιετικα ναυαγια καλά κανουν και ψαρευουν κοροιδα αφου υπαρχουν τοσο πολλοι μαλακες στη χωρα μας
το 1981 γεννήθηκε40 τη λες μετά από δραστικό κουρεμα.
Τα σοβιετικα ναυαγια καλά κανουν και ψαρευουν κοροιδα αφου υπαρχουν τοσο πολλοι μαλακες στη χωρα μας
Η πουτσα άργησε μια μέρα,Θα μπορούσε να γινει και ταινια, η ζωη της
ετσι οπως τα λεει ο φιλος ειναι ! κ εγω την δεκατια του 90 γνωριζα μια Πολωνεζα που εκανε αυτη την δουλεια και ειχε τοτε στην Εθνικη Τραπεζα 10 εκατομυρια δραχμες , πολλα λεφτα για τοτεΔεν τα παραλέω, στο λέω από πρώτο χέρι γιατί έτυχε λόγω της δουλειάς μου πριν χρόνια είχα πελάτισσα που από αυτή τη δουλειά είχε καταφέρει να μαζέψει πάνω από μύριο και μάλιστα χωρίς να είναι διάσημη όπως η ΄'Έλενα απλά λιγάκι πιο όμορφη. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα χρήματα βγάζουν αν είναι έξυπνες και δεν έχουν το νταβά να τα ακουμπάνε
Κακε άνθρωπε απλός θύμιζε λίγο τον Ανέστη ΒλάχοΤώρα βέβαια ο συγκεκριμενος να εδινε 180αρι για βίζιτα το θεωρώ πιο απιθανο απο το να παρει πρωταθλημα ο Αστέρας Τρίπολης.
Εκτός αν η Ελενα ανοιξε τα πόδια δωρεαν όταν είδε τετοιον κούκλο
Φίλε μου απλός η συγκεκριμένη είχε πολλά έξοδα παράστασης... νύχια κομμωτήριο σε καθημερινή βάση ρούχα εσώρουχα ακριβά μην ξεχνάμε δεν ήταν ένα τυχαίο call girlετσι οπως τα λεει ο φιλος ειναι ! κ εγω την δεκατια του 90 γνωριζα μια Πολωνεζα που εκανε αυτη την δουλεια και ειχε τοτε στην Εθνικη Τραπεζα 10 εκατομυρια δραχμες , πολλα λεφτα για τοτε
σιγουρα ! ετσι ειναι !Φίλε μου απλός η συγκεκριμένη είχε πολλά έξοδα παράστασης... νύχια κομμωτήριο σε καθημερινή βάση ρούχα εσώρουχα ακριβά μην ξεχνάμε δεν ήταν ένα τυχαίο call girl
Αδερφε αυτα τα λεφτα είναι εφικτό να βγουνε από onlyfans κτλπ και ναι είναι αρκετές που περνανε το εκατομμύριο και σύντομα κιόλας , όχι 10 χρονια σε 1 χρονο και μη γνωστές αλλά από βιζιτες δεν παιζει το ξεχναμεΔεν τα παραλέω, στο λέω από πρώτο χέρι γιατί έτυχε λόγω της δουλειάς μου πριν χρόνια είχα πελάτισσα που από αυτή τη δουλειά είχε καταφέρει να μαζέψει πάνω από μύριο και μάλιστα χωρίς να είναι διάσημη όπως η ΄'Έλενα απλά λιγάκι πιο όμορφη. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα χρήματα βγάζουν αν είναι έξυπνες και δεν έχουν το νταβά να τα ακουμπάνε
Με το κινέζικο ημερολόγιο;;;το 1981 γεννήθηκε
Ανέστης Βλάχος μεν με μια πούτσα ναααα δεΚακε άνθρωπε απλός θύμιζε λίγο τον Ανέστη Βλάχο
Ποια κομμωτήρια ρε; Οι αισθητικές παρεμβάσεις σε στηθος , χείλη κλπ κόστισαν πολύ χρήμα. Άσε τη συντήρηση του ...υποστηρικτήΦίλε μου απλός η συγκεκριμένη είχε πολλά έξοδα παράστασης... νύχια κομμωτήριο σε καθημερινή βάση ρούχα εσώρουχα ακριβά μην ξεχνάμε δεν ήταν ένα τυχαίο call girl
Γιατί ρε πετρέλαιο έβαζε στον καυστήρα η εξαέρωση στα καλοριφέρ έκανε καθ'ημέραΠοια κομμωτήρια ρε; Οι αισθητικές παρεμβάσεις σε στηθος , χείλη κλπ κόστισαν πολύ χρήμα. Άσε τη συντήρηση του ...υποστηρικτή
Για να δουλευει ομαλα ο ...κινητηρας μιας πόρνης δεν χρειάζεται υποστήριξη ρε;Γιατί ρε πετρέλαιο έβαζε στον καυστήρα η εξαέρωση στα καλοριφέρ έκανε καθ'ημέρα
Καμία σχέση με 1 μύριο ευρώ σήμερα. Το μύριο είναι 1 δις δρχ.ετσι οπως τα λεει ο φιλος ειναι ! κ εγω την δεκατια του 90 γνωριζα μια Πολωνεζα που εκανε αυτη την δουλεια και ειχε τοτε στην Εθνικη Τραπεζα 10 εκατομυρια δραχμες , πολλα λεφτα για τοτε
Πόσους συνδρομητές θέλει ρε φίλε για να βγάλει μύριο σε ένα χρόνο ;;;;Αδερφε αυτα τα λεφτα είναι εφικτό να βγουνε από onlyfans κτλπ και ναι είναι αρκετές που περνανε το εκατομμύριο και σύντομα κιόλας , όχι 10 χρονια σε 1 χρονο και μη γνωστές αλλά από βιζιτες δεν παιζει το ξεχναμε
Δεν θέλω να γίνω Κούσκουσιαρης. Γιατί ξέρω ότι το γιαβρι μου το δούλευε πολύ το στραπονΓια να δουλευει ομαλα ο ...κινητηρας μιας πόρνης δεν χρειάζεται υποστήριξη ρε;
Αυτος ή αυτοί που την υποστηρίζουν πως θα ζήσουν οι καψεροί;
Έλα ρε, δεν το πιστεύω!Δεν θέλω να γίνω Κούσκουσιαρης. Γιατί ξέρω ότι το γιαβρι μου το δούλευε πολύ το στραπον
Εδώ έβαζαν κριτική ότι είναι η καλύτερη μακρόθεν στο μπιξιμωΈλα ρε, δεν το πιστεύω!
Πέφτω απ τα σύννεφα.
Α πα πα πα.
Δεν θα ήταν φυσικά μέλη του μπου οι στραπονακηδες
Υπάρχει τετοια κριτική;Εδώ έβαζαν κριτική ότι είναι η καλύτερη μακρόθεν στο μπιξιμω
Ε αμάν αμάν ρε φιλαράκι άνοιξε επιτέλους τους ορίζοντες σουΥπάρχει τετοια κριτική;
Θα ψαξω να τη βρω να τη μελετησω
Δηλαδή, έφευγαν με ένα χαμόγελο στα χείλη, μια ευφορία, κατάνυξη και νιρβάνα; Ανακουφισμενοι , ξαλαφρωμενοι και γεμάτοι όρεξη για ζωή;Εδώ έβαζαν κριτική ότι είναι η καλύτερη μακρόθεν στο μπιξιμω