Minister2021
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 887
- Πόντοι
- 990
Το χάσαμε το κορμί...Η Ελενα το έκλεισε το f/b σαν Smaragda Toledou; Ξέρει κάποιος;Μήπως άνοιξε άλλο;
Το χάσαμε το κορμί...Η Ελενα το έκλεισε το f/b σαν Smaragda Toledou; Ξέρει κάποιος;Μήπως άνοιξε άλλο;
Πρέπει να έχει αποσυρθείΟύτε στο f/b δεν μπορούμε να την βρούμε δηλ.; Τι έγινε παντρεύτηκε;
Aλλαξε όνομα; Γιατί το Toledou δεν το βρίσκω πλέον..Έχει σταματήσει αλλά στο fb, μια χαρά ενεργή είναι.
Μάλιστα χθες ανέβασε και κια φωτογραφία με ένα σκοτωμένο αρπακτικό καιβτα εχωνε και καλά έκανε!!!
Έχει σταματήσει, δεν κάνει πλέον ραντεβού!!!Καλησπέρα μάγκες , πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί της
Ξέρει κάποιος να μου πεις ;
Ευχαριστώ!!
Δεν κάνει πια συναντήσεις εδώ και πολύ καιρό. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες.Καλησπέρα μάγκες , πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί της
Ξέρει κάποιος να μου πεις ;
Ευχαριστώ!!
Δικές της ή κάνει μεροκάματα;;Δεν κάνει πια συναντήσεις εδώ και πολύ καιρό. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες.
Δεν εργάζεται πλέον σε κάτι που να σχετίζεται με το σεξ.Κάνει ακόμα τα ραντεβού;
Σταμάτησε τα πάντα. Έχει αλλάξει όνομα και ασχολείται με το αγρόκτημά της. Είναι ενεργή στο Instagram.Ίσως σταμάτησε και ασχολείται με άλλα πράγματα πια.
Το παίζει αγρότισσα πλέον και ασχολείται με το πλέξιμο .Πήγαινε στο Κεφαλάρι Κορινθίας και μπορεί να τη δεις στο καφέ της πλατείας. Πάντως σίγουρα κάποιος θα φροντίζει τις τρύπες της. Κρίμα που τη χάσαμε την Έλενα, ήταν δύναμηΊσως σταμάτησε και ασχολείται με άλλα πράγματα πια.
Η κάποιου θα φροντίζει την τρύπα...μην ξεχνάμε το είχε πολύ το κινκυ η ελεναρα....να είναι καλά και ευτυχισμένηΤο παίζει αγρότισσα πλέον και ασχολείται με το πλέξιμο .Πήγαινε στο Κεφαλάρι Κορινθίας και μπορεί να τη δεις στο καφέ της πλατείας. Πάντως σίγουρα κάποιος θα φροντίζει τις τρύπες της. Κρίμα που τη χάσαμε την Έλενα, ήταν δύναμη
Πιπάρα δυνατή η "Ελενα" και απιστευτη αντοχη στο κωλογαμησι.Το παίζει αγρότισσα πλέον και ασχολείται με το πλέξιμο .Πήγαινε στο Κεφαλάρι Κορινθίας και μπορεί να τη δεις στο καφέ της πλατείας. Πάντως σίγουρα κάποιος θα φροντίζει τις τρύπες της. Κρίμα που τη χάσαμε την Έλενα, ήταν δύναμη
Ε όχι και τα πάντα ....onlyfans και mym νομίζω ακόμα τα δουλεύει....γιατί να μην εκμεταλλευτεί τα κορόιδα???????????Σταμάτησε τα πάντα. Έχει αλλάξει όνομα και ασχολείται με το αγρόκτημά της. Είναι ενεργή στο Instagram.
Δεν το ξέρω αυτό. Πάντως δεν το διαφημίζει!Ε όχι και τα πάντα ....onlyfans και mym νομίζω ακόμα τα δουλεύει....γιατί να μην εκμεταλλευτεί τα κορόιδα