Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 1.056
Μπορεί να απέχει καιρό από την σεξεργασια...ΟΜΩΣ η ίδια βγαίνει ΔΗΜΌΣΙΑ ακόμα και πρόσφατα και μιλάει για τον εαυτό της την ζωή της την εργασία της και τον αντίκτυπο που έχει αυτή στην προσωπική της ζωή και την οικογένειά -παιδια της ....δεν γίνεται να είμαστε αδιάκριτοι όταν η ίδια εκθέτει σε δημόσιο βήμα τον εαυτό της ......εσύ που κρύβεις το πρόσωπο σου και δεν έχεις βγει σε τηλεόραση ίντερνετ περιοδικά να εκθέσεις τον εαυτό σου και τη ζωή σου το πολύ πολύ να αναφερθεί κανείς σε σένα αν κάνεις καλό στοματικό και αν στηνεσαι καλά ....κάνεις δεν αναφέρθηκε σε κάποιο γεγονός της ιδιωτικής της ζωής που η ίδια δεν έχει εκθέσει δημόσια .....Καλησπέρα!!
Δεν έχω την πρόθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα αγόρι!
Όλο αυτό που γίνετε τις τελευταίες μέρες για την Έλενα χατζη ειλικρινά με ξεπερνάει ..
Είχα την τιμή να την γνωρίζω προσωπικά και μόνο θετικά έχω να θυμάμαι το να αναφερόμαστε στα παιδιά της δεν το θεωρώ κομψό μόνο η ίδια έχει αυτό το δικαίωμα!!
Επειδή είμαι της δουλειάς θα πω :
Ποια άραγε είναι η π@@@@ αυτη που ξεκάθαρα λέει είναι αυτό το δωράκι μου για τις υπηρεσίες μου η αυτη που θα κοιμηθεί με το αφεντικό της για να πάρει προαγωγή??
Λέτε όλοι διαφορά και είπατε πάρα πολλά αλάνθαστος δεν είναι κανένας μας !
Θα ευχηθώ στην Έλενα όπου κι αν είναι να είναι καλά και να περνάει όμορφα!
Καλή συνέχεια και όλους!!