blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.548
- Πόντοι
- 26.096
Μπα εκτονωνομαι με αλλους τροπους .Μες στην καλά θα είσαι μανιτσα μου... Θα τον πεθάνεις τον φουκαρα που θα σου έρθει 1ος μετά την λήξη της καραντίνας...
Μακια :-* :-*
Κανα μηνα ακομακαι θα κρατήσει για καιρό η carantine...
Φτου ρε γαμώτο.Κανα μηνα ακομα
για να δούμε...Κανα μηνα ακομα
<<Ο Καθηγητής Επιδημιολογίας & Προληπτικής Ιατρικής του Εργαστηρίου Υγιεινής Άγγελος Χατζάκης μίλησε στο Open TV και ξεκαθάρισε ότι ο ιός έχει ημερομηνία λήξης. «Στα μέσα Μαΐου θα έχουν τελειώσει όλα» είπε χαρακτηριστικά.>>
Θα δειξει...
Υπομονη, εντυπωση (στον απεναντι τοιχο) και αναπαυση επι του καναπεως.Φτου ρε γαμώτο.
Και μεις τι θα κάνουμε
παλαμη και προπόνηση με καμία κούκλα πλαστικήΠαλαμη... safe
Καλησπερα
Μπα εκτονωνομαι με αλλους τροπους .
Εξαλλου αυτον το καιρο ειμαι απασχολημενη με διαφορα του site και ξεχνιεμαι ;)
Αν είναι ο επιστήμονας σαν τον αρκουμανέα του εοδυ..Κανα μηνα ακομα
<<Ο Καθηγητής Επιδημιολογίας & Προληπτικής Ιατρικής του Εργαστηρίου Υγιεινής Άγγελος Χατζάκης μίλησε στο Open TV και ξεκαθάρισε ότι ο ιός έχει ημερομηνία λήξης. «Στα μέσα Μαΐου θα έχουν τελειώσει όλα» είπε χαρακτηριστικά.>>
Θα δειξει...
ETSI ωρα και καιρο που βρηκες να γινεις και εσυ πορνοσταρ :-παλαμη και προπόνηση με καμία κούκλα πλαστική
Και .....παλαμη και προπόνηση με καμία κούκλα πλαστική
Κανα μηνα ακομα
Θα δειξει...
γαμησε τα φίλε με το που ξεκίνησα γαμηθηκε το σύμπαν με βλέπω επομενο γύρισμα σε κάνα χρόνο χάχα ας έχουμε υγεία να βγούμε άλωβητοι και όλα φτιάχνουν.ETSI ωρα και καιρο που βρηκες να γινεις και εσυ πορνοσταρ :-
βρε τι ζούμε. Είναι κλειστό και το προπονητικό μου κέντρο οδό φυλής ευτυχώς έχω εδώ μια κούκλα πλαστική καλα περνάω
θα σαπίσουν οι καναπέδες από το καθισιο ευκαιρία να δουλέψουν μετά και τα έπιπλαδικα. Συγχαρητήρια να πω στους γιατρούς και στους νοσηλευτές για το έργο τους που είναι ήρωες σε ένα σύστημα υγείας διαλυμένο από τα μνημόνια και την υποχρηματοδωτησηΥπομονη, εντυπωση (στον απεναντι τοιχο) και αναπαυση επι του καναπεως.
Βρε τι πραγμα ειναι αυτο ?... Δεν μπορει ο κοσμος να ανεχτει τον εαυτο του ουτε εικοσιτετραωρο ??
χαρά που θα κάνει η κυρά μου
Ελλαδα εισαι ? Καλησπερα :-* :-*
Όταν με το καλό έρθεις θα μπεις σε καραντίνα?καλησπέρα ... όχι ακόμη δυστυχώς στην γηραια Αλβιώνα... επιστρέφω αρχές του επόμενου μήνα (αν υπάρχουν πτήσεις)
εργασία από το σπίτι και ψώνια από το ιντερνετ με παράδοση κατ οίκον... ;)
η κυρα μου είναι μες την τρελλή χαρά και εγώ γιατί έχει κόψει το shopping therapy...
Όταν με το καλό έρθεις θα μπεις σε καραντίνα?