panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
έχεις βαλει και σκόρδα χλωρά? Είναι συνδιασμος φονικόςΚαι τα μαρουλακια στο περιβολακι μου, μια χαρα το πανε
έχεις βαλει και σκόρδα χλωρά? Είναι συνδιασμος φονικόςΚαι τα μαρουλακια στο περιβολακι μου, μια χαρα το πανε
Δεν ξέρω τι ειν αυτό. Ολη παρεα θα ενωθει με το <<ΟΛΟΝ>>
αν και τα μαύρα,που φόραγες από μέσα,ήταν φωτιά...Φοβάμαι μην κρυωσω
Πρέπει να προσέχουμε αυτόν το καιρο να έχουμε καλή υγεία.. Μπορεί να μας την πέσουν οι Τούρκοι ΑΦΟΥ και λοιπά κ ΕΠΕΙΔΗ....
εβραζεαν και τα μαύρα,που φόραγες από μέσα,ήταν φωτιά...
ναι αφού εγώ κάηκα και ήρθε η πυροσβεστική στο κινκυ χαχααν και τα μαύρα,που φόραγες από μέσα,ήταν φωτιά...
Δεν κολλάνε τα bit κορωνοιο βρεΗ κυρία δεν μπαίνει στο νήμα της γιατι φοβάται το συνωστισμό λόγω ιού
ειναι σιγουρο αυτο?ο φορεας του ιου,εκδηλωνει την ασθενεια?πως αδρανοποιηται?Η αληθεια ειναι οταν ζεστανει εξουδετερωνετε ο ιος.
Το ζεστο γενικοτερα σκοτωνει ολους τους ιους.ειναι σιγουρο αυτο?ο φορεας του ιου,εκδηλωνει την ασθενεια?πως αδρανοποιηται?
Τι λες ρε τύπε και το αλκοολ σκοτώνει τα μικρόβια και τους ιούς δηλαδή αν το πάω για γρίπη και κατεβάσω μισό μπουκάλι τζακ θα γιάνω?Το ζεστο γενικοτερα σκοτωνει ολους τους ιους.
Για αυτο λενε πινε ζεστα ροφηματα οταν το πας για γριπη.
ναιΤι λες ρε τύπε και το αλκοολ σκοτώνει τα μικρόβια και τους ιούς δηλαδή αν το πάω για γρίπη και κατεβάσω μισό μπουκάλι τζακ θα γιάνω?
θα γιάνω στην ψυχή αλλά από τον πυρετό δε νομίζω να γλιτώσω :S
Δεν ξερω αν ειναι αποτελεσματικο..αλλα σιγουρα θα σε κανει να ξεχασεις την γριπηΤι λες ρε τύπε και το αλκοολ σκοτώνει τα μικρόβια και τους ιούς δηλαδή αν το πάω για γρίπη και κατεβάσω μισό μπουκάλι τζακ θα γιάνω?
χαμπαρι δεν θα παρεις σαουλ....θα γιάνω στην ψυχή αλλά από τον πυρετό δε νομίζω να γλιτώσω :S
ισχύειΔεν ξερω αν ειναι αποτελεσματικο..αλλα σιγουρα θα σε κανει να ξεχασεις την γριπη
αν εχεις εσυ πυρετο πες μου να σου στειλω την φιονα, να στο κατεβασει και να στο φορεσειχαμπαρι δεν θα παρεις σαουλ....
αν εχεις πυρετο πες να σου στειλω μια 12αδα βυζια φιλε
πυρετός-βυζιά-γουισκιχαμπαρι δεν θα παρεις σαουλ....
αν εχεις πυρετο πες να σου στειλω μια 12αδα βυζια φιλε
αν εχεις εσυ πυρετο πες μου να σου στειλω την φιονα, να στο κατεβασει και να στο φορεσει