brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.819
- Πόντοι
- 2.846
Πολύ ωραία φωτο - αυτό θα πει 'μουνάρα με στυλ'Κρατα σημειωσεις εσυ
Καλησπερα και, καλή εβδομάδα
Πολύ ωραία φωτο - αυτό θα πει 'μουνάρα με στυλ'Κρατα σημειωσεις εσυ
Πανε οι κωλοι τα βυζά οι καμπύλες. Τα απώλεσε όλα αυτήΚρατα σημειωσεις εσυ
Ναι τραβηξα καθετο μαχαιρι κ τα αφαιρεσα γιατι με βαρεναν κ εγερναΠανε οι κωλοι τα βυζά οι καμπύλες. Τα απώλεσε όλα αυτή
Μπας κι ειναι φοτοσοπιά;
Εγω φταίω που λέω τη γνώμη μου,Ναι τραβηξα καθετο μαχαιρι κ τα αφαιρεσα γιατι με βαρεναν κ εγερνα
Όχι καλέ μου κοντολαγνουλιΕγω φταίω που λέω τη γνώμη μου,
Ο έρωτας δεν εχει μυστικά.. Καλή διάθεση και χημεία θέλει και σε Ελλάδα και σε Κύπρο και μετά από πρόσφατες έρευνες και στην Μαδαγασκάρη και αλλου.Καλημερα ωραια Ελενη
Κυπρο θα μας ερθεις? να μας μαθεις και εμας τα μυστικα του ερωτα
λαλος σου κουμπαρα κανε μια βολτα στο νησι της αφροδιτηςΟ έρωτας δεν εχει μυστικά.. Καλή διάθεση και χημεία θέλει και σε Ελλάδα και σε Κύπρο και μετά από πρόσφατες έρευνες και στην Μαδαγασκάρη και αλλου.
Κάναμε κ σήμερα το χιουμορακι μας.
Τες πα, δεν υπάρχει χρόνος για Κύπρο δυστυχώς :-
Έτσι, έτσι,Όχι καλέ μου κοντολαγνουλι
σε λιγο θα σου βγαλει επιδομα ρεΈτσι, έτσι,
Να με καλοπιάνεις που και που γιατί μ έχεις παραμελήσει τελευταία.
Μπαααασε λιγο θα σου βγαλει επιδομα ρε
Μπαααα
Έχει κι αυτή τα ίδια κριτήρια με το ΚΕΑ και μ έχει πετάξει έξω απ όλα τα επιδόματα που δίνει,
Γι αυτό και γκρινιάζω συνέχεια.
Δεεεεεν πιστευω εγώ σ αυτά, εμένα μ αρέσουν οι κοντέςΟ έρωτας καλή χημεία θέλει
Kαλησπερα
Περιμένω δημόσια κάποιες εξηγήσεις στους αναγνώστες κριτικών, του φίλου μας του soulis σχετικά με κάτι που έχει σχέση με αύξηση κασε..
Πολλοί αναγνώστες της κριτικης παρεξήγησαν κάποια πράγματα κ δικαίως, έτσι όπως ήταν τα στοιχεία της κριτικης!!
Εγώ από μέρους μου το μόνο που θα κάνω προς το παρόν (μέχρι να τοποθετηθεί ο soulis) είναι να πω πως, ΌΧΙ ΔΕΝ ΑΎΞΗΣΑ ΤΟ ΚΑΣΕ ΜΟΥ.
Αντιθετως μείωσα τα ραντεβού στο ελαχιστο