kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.946
- Πόντοι
- 6.256
Οι χωρισμένες δε γιορτάζουνε ποτέΗ δεσποινις Ελενα ξερουμε αν γιορταζει στις 14 του μηνα?
Οι χωρισμένες δε γιορτάζουνε ποτέΗ δεσποινις Ελενα ξερουμε αν γιορταζει στις 14 του μηνα?
Για αυτο ειμαστε εμεις εδω να τις παρηγορησουμε.Οι χωρισμένες δε γιορτάζουνε ποτέ
Σιγά μη θέλουν παρηγοριά,Για αυτο ειμαστε εμεις εδω να τις παρηγορησουμε.
Δεν ειμαστε σαν τους αλλους εμεις.Σιγά μη θέλουν παρηγοριά,
Στρατιές έχουν πίσω τους να τις παρακαλάνε.
Όχι δεν γιορτάζω στις 14..Γιορταζω κάθε μέρα τον έρωτα μου με την ΖΩΉ!Η δεσποινις Ελενα ξερουμε αν γιορταζει στις 14 του μηνα?
Όχι δεν γιορτάζω στις 14..Γιορταζω κάθε μέρα τον έρωτα μου με την ΖΩΉ!
Καλησπερα σε ολους :-*
:-*Έτσι αγάπη μου.
ΖΩΗ.
Ααα, ωραία,Γιορταζω κάθε μέρα τον έρωτα μου με την ΖΩΉ!
Κλασικη απαντηση απο οσους αυτην την εποχη δεν ειναι ερωτευμενοι!Όχι δεν γιορτάζω στις 14..Γιορταζω κάθε μέρα τον έρωτα μου με την ΖΩΉ!
Καλημέρα στην όμορφη Έλενα!Όχι δεν γιορτάζω στις 14..Γιορταζω κάθε μέρα τον έρωτα μου με την ΖΩΉ!
Kαλημερα γιατρε μου :-*Καλημέρα στην όμορφη Έλενα!
Ειχα μερικες τεχνικες δυσκολιες αλλα προχωραμε . Επειδη ειναι πολυθεματικο ομως σαιτ, εκτος χωρου κι ολας , εχει ιδιαιτεροτητες που προκυπτουν κατα την διαδικασια αναπτυξης. Με αποτελεσμα να παει πισω λιγο η εναρξη . Στις 21 Μαρτιου δηλαδηκαλημερα Ελενα
ποτε θα ειναι ετοιμο το σαιτ με τις εκπληξεις?
καλημερα.Ενταξει δεν εμεινε πολυΕιχα μερικες τεχνικες δυσκολιες αλλα προχωραμε . Επειδη ειναι πολυθεματικο ομως σαιτ, εκτος χωρου κι ολας , εχει ιδιαιτεροτητες που προκυπτουν κατα την διαδικασια αναπτυξης. Με αποτελεσμα να παει πισω λιγο η εναρξη . Στις 21 Μαρτιου δηλαδη
Καλημερα και καλο Πσκ
;) Οχι δεν εμεινε ;)καλημερα.Ενταξει δεν εμεινε πολυ
Ειχα μερικες τεχνικες δυσκολιες αλλα προχωραμε . Επειδη ειναι πολυθεματικο ομως σαιτ, εκτος χωρου κι ολας , εχει ιδιαιτεροτητες που προκυπτουν κατα την διαδικασια αναπτυξης. Με αποτελεσμα να παει πισω λιγο η εναρξη . Στις 21 Μαρτιου δηλαδη
:-
Καλημερα και καλο Πσκ
Καλησπέρα και όλα καλά ελπίζω με τα σχέδιά σου ;)Ειχα μερικες τεχνικες δυσκολιες αλλα προχωραμε . Επειδη ειναι πολυθεματικο ομως σαιτ, εκτος χωρου κι ολας , εχει ιδιαιτεροτητες που προκυπτουν κατα την διαδικασια αναπτυξης. Με αποτελεσμα να παει πισω λιγο η εναρξη . Στις 21 Μαρτιου δηλαδη
:-
Καλημερα και καλο Πσκ
Μπα μην το λες ... Τους εχω σπασει τα νευρα αυτων που συνεργαζομαινα μην ειμαι web developer να συνεργαζομαστε και να απολαμβανω τις ωραιες σκεψεις σου με καφεδακι ...............!!!!!
Μα γιατί; Είσαι τελειομανής, αγχωτική ή και τα δύο; Πριν απαντήσεις, να σου πω ότι είμαι και τα δύο ;)Μπα μην το λες ... Τους εχω σπασει τα νευρα αυτων που συνεργαζομαι